by

Catre domnii de la GspTv, Antena1, ProTv

Acum pe bune, chiar nu imi pot imagina ce e in capul alora de la posturile de televiziune enumerate in titlu. M-am uitat astazi cateva minute la meciul Cs OtopeniFc Vaslui, incheiat cu victoria oaspetilor cu scorul de 2-0. Ma uit in stanga sus, era afisat minutul de joc. Mai jos era afisat cine joaca: OTP – Vas. Imi zic in gand ca e 0-0 de nu e afisat nimic acolo, dar peste 2 minute vad ca apare alt scris centrat, in partea jos. Era afisat scorul corect. Accum stau si ma intreb, ce era asa de greu daca punea scorul in stanga sus?!?

Print GspTv

Asta a fost o exceptie, bineinteles. De obicei e de 5 ori mai rau, iar asta nu se intampla doar la GspTv, ci si la Antena1, respectiv ProTv. Pe langa faptul cei doi comentatori mananca prostii timp de peste o ora jumatate, nici macar cine joaca nu poate sa afiseze. Astia care se ocupa de interfata nu gandesc putin? E atat de greu sa se scrie pe durata intregului meci minutul si scorul?

Bine ca au timp de reclame, de anunturi si de tot felul de chestii de genul. O chestie de baza nu se poate afisa. Penibl

Lasă un comentariu

Comment

  1. Explicatia este foarte simpla: nu afiseaza scorul ptr trafic. Dai din intamplare, vezi cine joaca si stai si te uiti ca poate s-or scapa papagalii aia care trancanesc acolo. Ma frate si stai, si stai si aia nimic, ca doar nu-s prosti. Probabil ca au si ei countere sau ceva. Oricum, in final, te uiti 15-20 minute si afli. Nu aveai in program sa te uiti la meci dar te uiti ca te roade curiozitate. Buna, miscare, nu?

  2. @Ndrey, pai nu arata scorul deloc. Eu care urmaresc foarte frecvent meciuri fiind un microbist, pot sa va spun ca mereu este asa si este foooartee enervant mai ales daca nu prinzi meciul de la inceput, comentatorii sunt si foarte idioti si nu sunt in stare macar sa repete scorul din 10 in 10 minute daca tot nu il afiseaza, cred ca este o strategie de-a lor pentru a face audienta, sa nu afiseze scorul, astfel cine este interesat doar de scor, va sta si va asteptat ca, comentatorii sa spuna cat este scorul pentru ca nu este afisat. Acum macar afiseaza cine cu cine joaca, dar inainte nu era afisata decat sigla GSP in timpul meciurilor. Cum ai spus si tu, PENIBIL.

  3. Da, asa este. E o metoda buna de a te face sa te uiti la meciul lor pentru inca un timp :) Dar e neprofesional…