by

Ce a ajuns Trilulilu

Trilulilu a cam ajuns sa se faca de cacao din cauza propriilor useri. De ce spun asta? Pai haideti sa vedem topul imaginilor din aceasta saptamana:

Interesant nu? 3/4 (dupa parerea mea sunt adevarate porcarii), e ceva funny in ele ca nu imi dau seama? e ceva interesant in aceste imagini ca tot nu-mi dau seama? Asta e doar acum, dar saptamana trecuta cand erau afisate numai femei goale?

Ce fac userii, da-le bre vot ca e super tare gagica asta … Daca userul care a pus poza nu primeste voturi sau afisari ce zice? Hai ca-mi fac niste useri sa bag comentarii si bineinteles sa dau niste voturi, ca doar asa ajung toti fraierii in top.

Concluzie? Trilulilu e facut de cacao din cauza unor disperati.

Lasă un comentariu

Comment

  1. E nevoie de moderare puternică pe Trilulilu. E păcat, vitezele de upload sunt bune şi desigur şi ideea în sine a site-ului.

    Mai lipsesc userii de calitate(nu că nu ar fi deloc), care să uploadeze materiale nice, interesante. :)

  2. (pai) daca te uiti staff-ul e de treaba, chiar creeaza atatea unelte pentru utilizatori, pacat ca is atatia disperati, hai sa zicem ca uploadeaza, dar mai si au pretentii la prima pagina sa se faca si eu remarcati :(

  3. Pai nu exista useri de kalitate pentru k : In Romania inka la putere sunt site-urile „porn*sex0rgygangbang&shitmilfs” iar la upload ar kam trebuii (poate) specifikata ideea k „filmuletzu”, „poza: sau „audio-ul” sa fie din domeniul nu pe langa Domenul :D (la noi e kam „grele” ku imaginatzia, nu „esista frate” impuls :( … trist da` adevarat) ! Sper k atzi intzeles makar ideea … Trilu bafta, Spiridushule mai skimba ziaru k te kam face afish Trilu :P ;) shi „da inkeiere minkatzash” … Traim In Romania Shi Asta Ne Okupa Tot Timul !!! Sius

  4. Trilulilu a fost de cacao de la bun inceput. Are un design jenant si useri cu un coeficient de inteligenta ce tinde spre zero… Eu nu il folosesc niciodata pentru filmulete online…

  5. La design chiar nu am ce comenta, mi se pare de ok. Ceea ce nu imi place este videoul cand il pui pe propriul site, ma refer la „rama”.

    Despre useri, s-a spus totul mai sus.