by

Ce am mai făcut în ultimul timp

O săptămână plină e pe punctul de a se încheia. A fost una lungă, cu multe treburi, mai ales întrebări şi răspunsuri. 2009 a început puternic. O nouă apariţie în presa scrisă vine din partea Ziarului de Iaşi, care a publicat un articol legat de mine şi de blog18. Ce a ieşit puteţi vedea aici. Mersi Claudia! În urmă cu aproximativ o săptămână a publicat şi HotNews un interviu legat de mine şi de proiectul abia lansat – aici. Mersi Costin! Un alt interviu de astăzi, de data asta cu un site mai puţin cunoscut, pe FrontNews – aici. Mersi Oana! Până una alta, staţi pe aproape, deoarece blog18 pregăteşte un guest post esenţial pentru bloggerii la început, din punct de vedere SEO, cât şi un interviu legat de o nouă metodă de a face bani, introdusă recent la noi.

Şi pe Twitter m-am mai ţinut de treabă. @factsandtools a trecut de 3.000 urmăritori. Am pregătit zilele acestea @bloggingfacts, un cont cu ajutorul căruia sunteţi ţinuţi la curent cu resurse, sfaturi şi articole în materie de „blogging”. Mai puteţi urmări şi @wpdesigns. Încă nu m-am gândit exact în ce mod voi promova temele wordpress, dar vă asigur că treaba va începe în curând. Nu uitaţi de @danieldamian şi @blog18.

Sper să reuşesc să îmi fac timp pentru a începe un design unic la blog18(.ro). Deocamdată sunt bucuros că sunt publicate articole la intervale scurte de timp şi că proiectul a fost bine primit, mai ales în blogosferă.

Un weekend plăcut vă doresc!

Lasă un comentariu

Comment