by

Ce imi place mie la Romania – 1

Sa nu credeti ca vreau sa fiu patriot prin acest articol. Vroiam sa fac niste articole in care sa spun lucrurile pe care le urasc eu la Romania, dar totusi nu-i frumos sa incepem ca partile negative.

In primul si in primul rand, ma mandresc ca sunt roman deoarece peisajele care le ofera aceasta tara sunt greu de imaginat. Am spus si intr-un articol anterior despre peisajele din Romania, unde am pus si cateva poze superbe de altfel. Chiar nu vreau sa ma duc in Grecia, in Franta, Anglia sau orice alta tara, cand eu nici nu stiu ce minunatii se afla in Romania. Nu prea calatoresc, insa mi-am propus sa vizitez anul acesta toata Romania, sa vad cat de frumoasa e tara in care traiesc.

Daca mergi afara, in oras, la o plimbare sau la cumparaturi, vezi mai la tot pasul oameni plini de nesimtire. Chiar daca multi, chiar foarte multi oameni n-au pic de creier, exista romani de nota 10. Exista romani pe care te poti baza, in care poti avea incredere, romani ce te vor ajuta oriunde ai fi. Nu cred ca in alte tari exista persoane pe care iti poti lasa increderea, cum sunt in Romania. E adevarat, sunt mii si mii de persoane care ar face orice pentru bani, iar pentru ei increderea nu inseamna nimic, dar mai mult ca sigur, 1 din 10 romani are capul pe umeri.

Cam atat de zis pentru prima parte a acestei teme. Nu trebuie sa privim doar partea negativa a Romaniei, trebuie sa acordam mai mult interes partilor bune ale Romaniei. La final, va recomand sa ascultati melodia K1 – Pentru Romania, iar dupa sa va dati si voi cu parerea despre Romania, privind doar partea buna a lucrurilor :)

Lasă un comentariu

Comment

  1. ai dreptate cat de cat :P
    iti zic eu ca am vazut toata Romania de la Nord la Sud de la Est la Vest ca ai ce sa vezi!sunt la geografie turism si am avut ocazia sa vizitez foarte multe obiective foarte frumoase :)

  2. Romania nu este o tara urata deloc, are destule de oferit! Dar cu asemenea specimene la conducere + atatia bani care o i-au in toate partile posibile inafara de locurile pt care au fost destinate…. daca nu am avea parlamentari ca cei de acum si nu ar fii tara plina de prea multi prosti…sa vedeti de tara am avea;)

  3. «exista romani de nota 10.»

    Pe bune? Şi pe unde stau ascunşi aceşti români, că eu nu i-am văzut până acum…? :D