by

Ce subiecte abordăm pe blog

Tudi mă avertiza în urmă cu câteva zile să mă feresc de un anumit tip de subiecte, deoarece peste jumătate din bloggeri, tineri, simpli de altfel, vorbesc despre acelaşi lucru. Mi-am dat seama astfel că absolut toţi bloggerii ştiu să îşi posteze nemulţumirile! Unii o fac, alţii se abţin. V-aţi gândit că vizitatorii sau cititorii blogului dumneavoastră s-au plictisit să citească un articol legat de prostiile de la tv, despre oameni cu puţin simţ sau despre nemulţumirile personale?

De asta e bine să lăsăm la o parte acest tip de subiecte pentru blog. Acest lucru am făcut şi eu pe blogul personal. Am scris despre cu totul altfel de subiecte pentru a atrage un alt tip de public. Abordarea acestor subiecte ne trag în jos pe cei mai mai mulţi dintre noi.

Am intitulat tipul de conţinut de care încerc să mă feresc „OPFA” – oricine poate face asta. Probabil o să ne mai întâlnim cu acest termen pe parcurs. Important este că trebuie să lăsăm la o parte conţinutul gen OPFA, asta dacă dorim să atragem un nou public şi să nu mai existe o anumită limită.

Aruncaţi o privire la bloggerii de top. Observaţi că tot ce scriu este în propriul stil? Noi nu putem face asta?

Lasă un comentariu

Comment

  1. Ba da putem face asta, dar nu uita ca multi vorbesc despre aceeasi stire, care apare la tv sau ceva foarte important ca de, pentru a aduna trafic mai mult. Multi promoveaza „indivizi” ca Fernando de la Caransebes…, sau individe de pe hi5. Dar daca bagam in winamp o melodie relaxanta si uitam de grijile pentru a doua zi, pun pariu ca oricine poate scrie ceva frumos!

  2. e usor sa zici ca oricine poate scrie ceva frumos…. Trebuie sa gandesti foarte bine ce scrii inainte sa postezi  sa fie continutul cat mai atractiv.
    Original nu prea ai cum sa fii in ziua de azi pentru ca numarul bloggurilor a crescut mult chiar si in Romania, dar poti incerca pe o nisa care sa iti placa si sa ai material original si interesant pe nisa aleasa de tine.
    Anyway asta e doar parerea mea…

  3. Doar un sfat: „Ce subiecte nu abordăm pe blog” mi se pare să fi fost un nume mult mai potrivit acestei postări.

  4. Si bloggerii de top tot despre asta vorbesc. Uneori cand il citesc pe zoso ma intreb daca in afara de furt de pe internet mai stie sa scrie despre altceva. Nu o consideri problema personala? Si totusi, lumea intra si-l citeste, asa cu probleme personale cu tot. Fiecare iti atrage propriul public, nu putem toti sa fim cititi de aceeasi persoane.

  5. Cu siguranta putem mai mult daca ne straduim un pic. Sunt atatea lucruri despre care putem scrie articole chiar frumoase. In alta ordine de idei, dorim cu totii sa atragem cat mai multi vizitatori dar nu putem citi si alte bloguri ca suntem prea ocupati de cel personal.

  • Vezi alte articole pe tema