by

Ce vreau să fac în 2010

Uitându-mă la planurile pentru 2009 şi la ce am realizat aş zice că degeaba îmi fac planuri pentru 2010, căci nu le voi finaliza. Dar, sunt optimist şi îmi propun chiar destul de munte. Iată cum se împart dorinţele mele pentru anul ce urmează:

1. Fotografia. Vreau să învăţ cât mai multe despre acest domeniu, să fotografiez cât mai mult, să acumulez o experienţă cât mai mare. În plan se înscrie şi achiziţionarea unui DSLR.

2. Bicicleta. Săptămâna ce urmează ar trebui să îmi vină una de la cineva din Braşov, care a fost super amabil cu mine, mi-a explicat tot felul de lucruri, mi-a arătat/făcut o grămadă de poze şi mi-a povestit câteva din aventurile lui cu viitoarea mea bicicletă. Vreau ca la sfârşitul lui 2010 să cunosc cât mai multe detalii despre o bicicletă, iar în cursul anului viitor să mă plimb tot timpul (cel puţin 3-4 ori / săptămână).

3. C/C++. Să termin cartea ce tocmai am achiziţionat-o cu peste 1.000 de pagini ar fi de ajuns :)

4. Engleză. La sfârşitul următorului an să-mi exprim opinia despre planurile pentru 2010 şi despre ce vreau să fac în 2011 într-un articol în engleză, fără niciun ajutor din partea cuiva şi, de preferat, fără nicio greşeală :D Asta, aşa, în mare.

5. Cărţi. Cel puţin una-două cărţi pe lună trebuie citite în 2010, că în 2009 am cam lenevit.

Evident, sunt doar o parte din planuri, căci restul le păstrez doar pentru mine. Acestea însă sunt fundamentale, iar dacă nu le fac pe toate până la sfârşitul lui 2010 atunci să-mi fie ruşine! :D

Uraţi-mi baftă! Aştept să-mi spuneţi ce vă doriţi şi voi de la 2010!

Lasă un comentariu

Comment

  1. Salut, Dane!dacă tot suferi de exhibiţionism sentimental şi crezi, naiv, că pe cineva interesează ocupaţiile banale ele unui „puştan”, atunci dă-ţi voie să intru în discuţie cu tine şi să-ţi propun o activitate foarte interesantă: să-ţi reciteşti, pînă la Crăciun Scrisoarea către dobitoci şi să reuşeşti, pînă la sfintele sărbători să-i pupi… în frunte şi să-ţi ceri scuze public! Dumnezeu să te ajute!

  2. „banale ele unui “puştan”, atunci dă-ţi voie” a se citi: „banale ale …dă-mi voie”

  3. So tare. Eu nu m-am gandit sa imi fac vreo lista cu planuri pentru anul urmator, dar daca mi-as face, intre ele as include si un proiect de videoblogging, o piesa de teatru in care sa joc, participarea la concursuri de teatru si citit la cat mai multe carti si cat mai variate.

    Succes cu planurile tale.

  4. Hopa! Un mesaj plin de ganduri bune si de virgule in plus de la un… „profesorul” :))