by

Ce vreau sa fac si unde vreau sa ajung?

Pentru ca multi m-au intrebat de ce ma chinui eu sa lansez un amarat de chestionar, de ce sub 18 ani si nu peste 18 ani, de ce atata panarama? De ce? Va spun imediat :)

* In primul si in primul rand, acest chestionar este adresat celor sub 18 ani, deoarece pe acestia vreau sa ii strang, sa facem o comunitate, sa ne promovam reciproc, sa fie descoperite persoane ce merita citite.

* Daca merge treaba cu prima editie a acestui chestionar, fiti sigur ca peste un an (cel mai probabil) va fi lansata cea dea doua editie, pentru a compara rezultatele.

* Rezultatele acestui chestionar m-ar ajuta pe mine si pe oricine altcineva extrem de mult, pentru diferite sondaje sau orice alt lucru de genul.

* Am extrem de multe idei in cap, legate de bloggerii sub 18 ani, insa chestionarul este primul pas. Sper sa afle absolut toti bloggerii ce inca nu au atins aceasta varsta si sa raspunda la acest chestionar. Nu vreau „faima” sau „publicitate” (ca deja unii au inceput sa creada asta), vreau doar sa fac treaba buna pentru a forma un adevarat proiect. Daca v-as spune fiecare idee ce mi-a trecut prin cap, cred ca o sa radeti in hohote de mine, insa toate vor fi la timpul lor.

Iar pentru ca acest chestionar sper sa fie lansat zilele acestea, va pot oferi cateva informatii suplimentare:

* chestionarul va cuprinde 32 intrebari, impartite in 5 categorii;
* intrebarile chestionarului au fost realizate de mine, prezentandu-le prima varianta bloggerilor de peste 18 ani, dupa care acestea au suferit modificari, luandu-se in considerare fiecare sugestie; multumirile vor veni la lansare, sa nu credeti ca am uitat de voi :)
* pagina chestionarului a fost realizata cu ajutorul unui coleg, totul pornind de la 0;
* au fost realizate 3 bannere, doua de dimensiunea 125×125 si unul de 468×60 pentru toti cei care vor sa ne sustina;

Deocamdata, am primit sustinerea de la destul de multi bloggeri in speranta ca acest chestionar va ajunge la fiecare. Rog pe toti cei care mai doresc sa sustina acest chestionar prin bannere sau printr-un simplu articol, sa lase un comentariu aici pentru a ii avea in evidenta.

Lasă un comentariu

Comment

12 Comments

  1. Sigur ca sustin proiectul tau, imi place ideea, e binevenita, nu doar pentru cei sub 18, cat si pentru noi, cei mai mari :)