by

Cei de la GSP se joaca cu nervii oamenilor

In urma cu putin timp m-a salutat un baiat sa-i dau numerele de azi de la Gazeta Sporturilor pentru concurs. Tocmai mi-am adus aminte ca trebuia sa scriu un articol despre acest concurs.

Dupa cum stiti, acum cateva saptamani mi-am luat taicamiu un talon, era luni. Toate bune si frumoase. Rup talonul, ca de obicei nici un ban in el (ca cica se dau 10 sau 50 ron), urmeaza sa bifez numerele. Surpriza: din cele 6 nr prezentate in talon, 5 au intrat pe linia de 1000 euro. M-am intrebat daca am sanse sa castig, am scris si un articol pe blog, iar in acel moment nu puteam sa fiu decat optimist. Trece o zi, numerele ies pe langa. Oh da, uitasem sa spun: imi trebuia numarul 32. Au mai trecut cateva zile, insa numarul care imi trebuia tot n-a iesit. In ultima zi, la fel. Ca sa tragem o concluzie la ce numere au iesit in acea saptamana: 29, 31, 33, 34, 35, 36. Asa-i ca e ciudat, nu :) ?

Cum mi-au spus si altii, totul e un joc/truc. Aici nu e noroc „pur”, cume la Loto de exemplu. Aici nu se castiga decat 100-200 euro, iar o data la 5 ani, mai dau baietii si cate un 500, 1000 euro :) Pentru cei care inca mai joaca la acest concurs va dau un sfat prietenesc: „Lasati ziarele deoparte. Nu dati 1 ron doar pentru numere. Concursul e facut doar pentru a vinde ziare, nu pentru a „imbogati” lumea.” Oh, da, de ce oare taloanele de vineri sunt valabile pentru saptamana ce urmeaza? Aici, cei de la GSP chiar sunt inteligenti: te fac sa nu te mai opresti din acest joc, deoarece tu tot ramai cu un talon … te uiti la el, zici ca numai ei ziarul, dar tot nu rezisti.

Concluzia: Adevaratul noroc il gasesti doar la Loto :) Aici va recomand sa jucati la 5/40, deoarece la 6/49 pretul biletului s-a scumpit extrem de mult in ultimii 2 ani …

Lasă un comentariu

Comment

  1. Incepeti sa ma enervati din ce in ce mai tare astia care spuneti ca la Loto nu e noroc. Cum sa nu fie frate noroc? Nu e nimic aranjat. Bilele sunt cantarite, verificate de zeci de ori. Totul e facut in fata unor oameni din nu stiu ce comisie … totul e facut de o masina, nu de un om. Totul e „random”.