by

Chestionar: La ce surse de informare apelaţi când vă gândiţi ce facultate vreţi să urmaţi?

Prima campanie derulată pentru tinerii bloggeri din România vine din partea Facultăţii de litere din Bucureşti, ce doreşte să vadă care este nivelul de informare şi gradul de conştientizare al liceenilor referitor la Facultatea de Litere, ca instituţie academică. Aceasta va organiza în luna aprilie / mai evenimentul Zilele Porţilor Deschise.

litere-oranj

Pentru o mai bună comunicare şi promovare a evenimentului, echipa organizatoare doreşte sa înceapă cu o cercetare prin chestionar, care este o modalitate foarte bună de a stabili dacă audienţa are nevoie sau dacă rulaţi un serviciu ca al nostru gen partypoker.com română. Rezultatele acestei anchete vor ajuta echipa de organizare a evenimentului la etapa de promovare pentru procesul ce se va desfăşura pe canalele de comunicare utilizate de către elevi. Rezultatele acestui chestionar vor ajuta echipa de organizare a evenimentului în etapa de promovare, pentru ca procesul de comunicare să se desfăşoare pe canalele utilizate de liceeni.

[poll id=”2″]

[poll id=”3″]

[poll id=”4″]

[poll id=”5″]

* realizat de Viorel Sfetea, student Comunicare si Relatii Publice, anul II

Pentru mai multe detalii despre această campanie o puteţi contacta pe Raluca Moise-Aldoiu, asistent Facultatea de Litere.

Chestionarul merge acum ca o leapşa pentru toţi bloggerii liceeni. Cum nu vă ştim pe toţi pe de rost, nu vrem să înşiruim o listă care ar fi extrem de lungă, aşa că aşteptăm să vă „băgaţi singuri în seamă”. Mulţumim!

Lasă un comentariu

Comment

  1. Ar mai putea fi introduse niste intrebari, cat despre blog18 – o treaba foarte buna :)

  2. Mai am un an si un pic pana va trebui sa aleg facultatea si habar nu am ce sa aleg. Problema e ca pana in clasa a 11-a nu ne-a spus nimeni cam ce ar trebui sa avem in vedere cand alegem facultatea, ce se va cere sau sa fim testati psihologic in vederea  stabilirii unui profil psihologic care sa restranga putin arealul posibilelor facultati.

    Asadar, pana una alta, parera me e ca alegerea facultatii va ramane o chestiune de trend printre absolventii de liceu

  3. Evident ca trebuie sa urmezi ceva ce ai facut sau cel putin ce iti place . Nu te duci la o facultatea doar ca esti la stat si nu platesti taxa anuala . Ceea ce iti place aia sa faci ca altfel nu prezinta interes si e nasol. :alien:

  4. Buna,as dori sa vad si eu chestionarul daca se poate,nu am blog sau website,sunt doar interesata sa vad intrebarile chestionarului.