by

Fă parte „oficial” din comunitatea DanyBlog

Fiecare blog şi-a strâns în jurul său o comunitate, mare sau mică, însă existentă: de la simpli vizitatori până la cititori fideli. Din păcate eu nu cunosc decât o parte din cititorii mei, acea parte ce lasă comentarii sau mă susţine prin diferite metode.

De acum înainte fiecare persoană poate vedea comunitatea acestui blog şi bineînţeles, fiecare persoană poate face parte din ea. Astfel am apelat la serviciul Friend Connect, marca Google, în faţa lui MyBlogLog. Mi se pare mai drăguţ, mai accesibil, plus că sunt fan al serviciilor Google (exceptând faza cu Feedburner). Am văzut că în România se preferă doar MyBlogLog, în ciuda faptului că în afară sunt multe bloguri cunoscute ce folosesc Friend Connect (chiar şi mashable).

Am afişat un widget în sidebar unde puteţi vedea toţi membrii comunităţii blogului meu, iar printr-un singur click faceţi parte şi voi, „oficial”, din aceasta. Nu îmi rămâne decât să vă aştept cu cea mai mare plăcere şi sa vedem câţi membri vom avea.

Dacă tot am vorbit de cele două servicii asemănătoare, ce părere aveţi despre Friend Connect? Este un concurent pe măsura lui MyBlogLog? Vi se pare mai ok?

Lasă un comentariu

Comment

  1. Inițial am avut impresia că ți-ai făcut forum și mi-am zis: damn… pentru că sincer, nu e momentul pentru așa ceva. De fapt, ce spun, nici nu va mai fi momentul de făcut noi forumuri. :D

  2. Imi primul rand imi face placere sa iti citesc blogul. Desigur si sa intru in comunitatea DanyBlog. Numai bine.