by

Concurs terminat

Yeah. Ora 20:00 :) Concursul de review-uri se incheie. Multumesc tuturor participantilor (in numar de 7) ce au publicat pe blogul personal un review la „Blogu’ lu’ Dany”. Sincer sa fiu nu stiu ce sa spun. Pe de o parte sunt multumit pe de alta parte nu. Prima data premiul trebuia sa fie in valoare de aproximativ 130 ron, insa cand sa-l cumpar de la UltraPro am supriza ca produsul nu mai este in stoc. Nu-i nimic, il caut in alta parte, cand am o noua surpriza: aici e 176 ron. Nu-i nimic, e bun si asa, ca doar e pentru cititorii mei :) Dupa cum ati vazut, nu am decis sa-mi fac reclama pe toate siteurile mele sau oriunde as putea, ba chiar, nici banner nu am vrut sa fac, insa daca un participant m-a rugat … nu l-am putut refuza. E ok, ma bucur ca premiul va ajunge la unul dintre comentatorii mei fideli. Vor mai fi concursuri, va asigur. Poate ca nu voi da un „iphone” sau un Xbox, insa vor fi si acelea premii. Hai ca am aberat destul de mult pana acum :)

Castigatorul concusului este: Preoteasa Robert. Review-ul a fost ok, poate ca nu a fost mai stralucit decat toate celelalte, insa drept fiind ca Robert a acumulat toate cele 3 „plusuri”, premiul este al lui. Va spuneam ca am o surpriza, yep :) V-am anuntat ca premiul este un mp3 player de 2GB. Iata ca nu va fi un mp3, ci un mp4 tot de 2GB, insa mult mai fain. Are si slot pentru card, are aproape de toate. Robert, astept datele la care sa fie trimis mp4 pe e-mail la danyblogcom@gmail.com.

Iar la sfarsit, daca vreti sa aflati concluziile mele dupa concurs:

* un review pentru multi inseamna o descriere; degeaba mi-ati spus ca tema e frumoasa, dar va sictireste la greu: tema e free, nu este creata de mine, ci doar putin modificata;
* ma bucur ca toti cei care au participat au pus si respectivul banner, chiar nu ma asteptam la asta;
* a fost un concurs ok :) nu stralucit, dar nici urat; era si timpul sa-mi rasplatesc putin cititorii si comentatorii, iar de acum inainte vor mai fi concursuri in care comentatorii fideli vor avea un avantaj.

Lasă un comentariu

Comment

  1. bv dany… ai bani de aruncat. :D dar, important e ca ii arunci in cititori… o sa ai astfel mai multi.

  2. felicitarile mele.. se pare ca ai fost cel mai bun :D
    felicitari si tie dany :) chiar daca ai fost putin mai reticent cu unuii :D