by

Concurs “Your Start-up! 2009″: Cu un plan bun câştigi un magazin online

Link your business este o conferinţă dedicată promovării oportunităţilor de afaceri pe care le oferă mediul online, organizată de Ziarul de Iaşi împreună cu asociaţia Oameni din Online. Taxa de participare pentru prima secţiune, de dimineaţă este de doar 30 ron, iar pentru a doua secţiune, cea de după amiază, trebuie să ai nevoie de o invitaţie pentru a putea participa. Evenimentul va avea loc pe 26 martie.

concursyourstartup2009

Link your business lansează un concurs la care oricine poate participa, având ca premiu un magazin online, promovare a acestuia pe site-ul Ziarului de Iaşi şi un abonament de 6 luni la estores.ro, platformă de comerţ electronic cu vânzare. Surprizele nu se termină aici, avantajele câştigării acestui concurs fiind prezentate în detalii aici.

Probabil vă întrebaţi care sunt restricţiile. Ei bine, nu avem! Tot ce trebuie să faci este să trimiţi un e-mail la contact[at]andreisava[dot]eu care să conţină planul de afaceri şi să respecte următoarele condiţii:

Proiectul trebuie descris în 2 – 4 pagini, A4. Schiţa trebuie să conţină:

1. ideea creativă a proiectului
2. ce problemă rezolvă acoperă proiectul
3. piaţa ţintă şi concurenţa
4. procesul de producţie şi furnizorii
5. descrierea echipei (dacă este cazul)
6. idei pentru strategii de marketing (pe scurt)
7. vânzări preconizate
8. necesarul de finanţare pentru dezvoltarea afacerii

Vă las să citiţi şi recomandările băieţilor ce organizează concursul, cât şi premiile pentru locurile 2 şi 3.

Lasă un comentariu

Comment

  1. Cam multa munca pentru un abonament de 6 luni … pe international se dau mai usor premiile astea …
    L.E : Sa zicem ca magazinul meu online se descurca dupa 6 luni .. mi se termina abonamentul si ce fac ? Cumpar pe buzunarul meu abonament inca 6 luni ?…

  2. Intr-o perioada precum cea de acum si mai ales precum cea care urmeaza, sunt putin sceptic in privinta succesului unui magazin virtual.