by

Continut original vs Caterinca (imagini, clipuri, bancuri)

Cu totii ne-am plictisit de caterinca pe care o gasesti mai pe toate blogurile, in special pe cele de la inceput. Un blog nu inseamna doar divertisment, nu inseamna doar imagini, clipuri si bancuri. Insa, caterinca da si o anumita imagine a blogului. Degeaba scrii articole originale, cu peste 150-200 cuvinte, plictisitoare pentru cititori.

Parerea mea este ca un blog adevarat, nu poate insemna doar articole cu continut original. La un moment dat, trebuie sa punem si un clip, o poza, un banc pe blog, pentru a zambi si cititorul, nu doar a critica, nu doar a fi de acord cu tine. Insa, aici nu trebuie sa exageram, 1-2 articole de caterinca / saptamana eu cred ca ajunge, iar astfel se poate crea acea „Portie de ras”, pusa la sfarsitul fiecarei saptamani.

Respectiva caterinca, trebuie sa fie acceptata si de cititorii tai. Daca un vizitator vede ca ai pus pe blog un betiv la WC, ce ai vrea sa vada vizitatorii in asta? Divertismentul poate fi o cale de scapare de exemplu pentru „lipsa de inspiratie”, insa si acesta trebuie ales cu grija, iar aici ma refer la ce am spus in fraza anterioara (divertisment de calitate).

Vreau sa spun prin acest articol, ca divertismentul de calitate se poate impaca foarte bine cu articolele originale, si, niciodata nu trebuie sa ne ferim de acesta. Un blog doar cu articole originale, n-are nici un farmec daca nu are si putina caterinca, iar un blog doar cu clipuri si imagini, este mai urat, daca nu are si articole originale.

Lasă un comentariu

Comment

  1. in tara copy/paste-ului continutul original care contine si divertisment de calitate este binevenit.

  2. :D traiasca plagiatul :) Fara el nu se poate. In orice domeniu se aplica, inclusiv pe bloguri :D .

  3. cam ai dreptate. toti zic ca un blog este tare doar daca are articole originale, fara imagini,video,bancuri etc. Dar este plictisitor,cum spui tu. Unul fara altul nu se poate :)

  4. Un blog de calitate este cel cu continut original , fara copy-paste , si cu o doza necesara de divertisment (clipuri , poze ,etc.).. mare dreptate cu acest articol ;)

  5. Combinatia perfecta intre caterinca si serios..adica un fel de util cu placut ,ma gandesc ca la asta te refereai.