by

Cu mana in gips

Scriu acest articol cu mana stanga. Joi, pe 29 mi-am rupt mana la un meci de campionat la scoala. Abia azi am fost externat. Timp de o luna … scapati de mine, iar apoi inca o luna voi fi plecat si nu voi avea acces la internet.

Tare rau imi pare, dar nu am ce face. Bine ca nu am fost operat, deoarece era destul de grava fractura. Pastram legatura :)

Lasă un comentariu

Comment

11 Comments

 1. Bine ca esti tanar, ca o sa iti treaca mai repede. Si iti dau un sfat: sa nu iti dai ghipsul mai jos decat trebuie. Crede-ma o sa regreti mai tarziu :)
  Insanatosire grabnica si bafta. Peace!

 2. Auci.Nasol…e chiar nasol sa ai mana in ghips.Apropo:Care mana?:)Daca-i dreapta te-ai scos la scoala :D.Pai…fa-te bine repede :)
  Numai bine;)

 3. E dreapta. M-am scos pe dracu’ la scoala. N-am jucat semifinala si finala in campionatu’ de fotbal. N-am cum sa-mi maresc mediile, toate planurile au fost date peste cap, iar vacanta de vara e una ratata.

 4. Însănătoşire grabnică îţi doresc şi fi liniştit că fotbalclub e pe mâini bune.

  Tot răul înspre bine…

 5. Insanatosire grabnica si un pont: mai tarziu, cand o sa mai treaca ceva timp, sigur o sa vrei sa te scarpini:). Ghipsul se poate gauri usurel cu o andrea care face toata treaba.

  A avut frate’meu mana in ghips si am invatat tot felul de trucuri;).

  Si neaparat sa vii la urmatorul blogmeet ca sa ne semnam toti pe ghips:D

 6. insanatosire rapida bai si eu cand iti scriu mesuul asta il scriu cu stsnga si miam rupto la scoala am cazut la meciul de fotbal can am aparat o minge