by

Culmea filmului la televizor

Va puteti imagina cat de nesimtiti pot fi cei de la posturile de televizune? Dau un film care a aparut pentru prima data la televizor acum zeci de ani, fara pauza, iar la sfarsitul lui baga publicitate. In ciuda faptului ca innebunesc telespectatorii cu tot felul de reclame enervante timp de 15 minute, ce ne arata onorabilii la sfarsit? Firesc ar fi sa arate macar 15 minute ce fac parte din incheiere. Dar nu, pentru ei ultimele scene din film reprezinta scrisul ala care se misca de sus in jos. Bineinteles ca afiseara regizorilor, actorilor, etc. dureaza vreo 8 minute. Iar apoi ce puteti face? Mai bagati 10 minute pauza.

De-am fi noi fericiti, dar nu numai voi sunteti asa de penibili. Urmeaza fara nici un comentariu PrimaTv si bineinteles, ProTv.

Lasă un comentariu

Comment

  1. traim in lumea reclamelor…un film avi il vezi ca are 80 min reale… pai filmele pe Pro(st)TV dureaaaza ca se baga reclama peste reclama..

    Nesimtitrea in randul corporatiilor media este gigantica dar se vinde..se vinde la prost…

  2. Eu stiam ca reclamele conform CNA, se difuzeaza la interval de 30 de minute. Cred ca aia o fi maximul, limita minima nu cred ca au.

  3. Stai linistit! In Canada e aceeasi bataie de joc cu reclamele interminabile la TV. Chiar daca se doreste un stat mai civilizat, lasa de dorit la multe aspecte…

  4. Reclamele alea se platesc si din asta isi scot bani televiziunile. E, oricum, enervant pentru telespectator si data urmatoare va prefera sa mearga la cinema.