by

Cum e posibil asa ceva?

Intr-o tara ca asta, intr-o lume „mass-media” penibila, intr-o televiziune de doi lei, a aparut „Dansez pentru tine„. E emisiunea unde vedetele danseaza alaturi de niste oameni de care nu a auzit nimeni. Marius Nedelcu m-a dezamagit la primul lor dans, insa aseara a aratat cu adevarat cine este.

Pentru inceput, sa urmarim urmatorul clip:

Gina Pistol a aratat ca nu este buna decat la pozat in PlayBoy Romania. Continuarea? Echipa formata din Marius si Alexandra a fost eliminata, in ciuda faptului ca acestia au primit 4 note de 10. Absolut penibil!

Cum e posbil asa ceva? Pentru ce pana mea s-a mai facut aceasta emisiune daca unii se chinuie din greu sa danseze, sa arate cu adevarat cine sunt, daca in spatele orelor pierdute conteaza doar cazul? Emisiunea mai bine s-ar intitulata: „Lacrimi pentru tine”. Dansul este doar de umplutra? Dezamagitor si in acelasi timp socant. Comentarii legate de acest subiect, impreuna cu alte detalii, aici.

Lasă un comentariu

Comment

  1. Exact! Nu-mi venea sa cred…stiu ca este grav cazul copilasului, Artur, dar era sigur ca ei nu pot castiga. Alexandra & Marius aveau sanse sa castigem sau macar pe locul II. Si cat au primit 1500 de euro?! Penibil. Gina Pistol nu stiu ce are, dar un lucru e cert nu meritau sa castige duelul.

  2. Scuze, in comentariul precedent nu m-am exprimat corect. Deci nu-mi venea sa cred aseara cand am auzit: Gina si Vlad. :O Probabil, s-a votat dupa caz, dar este clar ca ei nu pot castiga concursul Dansez pentru tine, si Alexandra & Marius aveau sanse, zic eu. De asemenea premiul acordat lor mi se pare cam mic, cat a primit in editia trecuta castigatorul? parca 60.000 de euro daca imi aduc aminte bine, deci puteau sa dea ceva mai mult de 1500 de euro totusi. Depinde si de sponsor na, dar…
    Gina Pistol nu e capabila sa danseze, ii dau dreptate lui Wilmark.