by

Da stiu, ba da stiu

Stiu ca nu am mai postat pe blog de 4 zile si stiu ca nici photoblogul nu l-am updatat. Nu-i nimic, se rezolva toate. Am avut o saptamana extrem de incarcata. De astazi totul revine la normal, sper. Urmeaza ca in acest week-end sa termin de lucrat la blogul lui Michelle, o cantareata si in acelasi timp actrita. In curand se va lansa si un clip la piesa „Stai”, iar o data cu lansarea care va avea loc cat mai curand v-am pregatit un interviu.

Urmeaza sa fac rezultatele chestionarului bloggerilor sub 18 ani, sa incep sa lucrez la blog18.ro (Comunitatea bloggerilor sub 18 ani). Prin octombrie sper sa lansez aceasta comunitate, tot in aceasta luna pregatindu-se lansarea alexandraalec.ro; Mdeah, o sa fie de lucru.

A da, maine sa va uitati la ora 14:00 pe Tele’M. Ce e acolo nu va spun. Sper sa va tin in suspans :)) Un week-end placut tuturor. A, era sa uit, nu uitati ca Fotbal Club se pregateste de relansare. Suntem in continua cautare de colaboratori. Si inca ceva, urmeaza doua posturi scrise de Razvan si Pitic Style despre SEO. Atat, nu uita: fii cool (de ce, o sa vedeti maine la doua dupa amiaza pe Tele’M).

Lasă un comentariu

Comment