by

Lecții de viață – Damian Drăghici

[box type=”shadow”]E vorba, la o anumită vârstă, să ai un vis, să crezi în tine pentru că noi toţi devenim ceea ce vrem să devenim. Sunt sigur că Obama de mic copil ştia că o să devină preşedinte şi că poate celorlalţi li se părea că e nebun. Eu le spuneam alor mei că am să fiu aşa, că am să cânt cu ăia şi am să-mi fac nu-ştiu-ce şi ei îmi spuneau: „Damian eşti nebun!”. Şi acum ştiu ce voi face peste 10 ani.

Dar nu trebuie să fie vorba doar de un vis pe care-l spui sau îl scrii pe hârtie. Trebuie să şi crezi în el. Subconştientul tău îl va realiza! Sunt lucruri pe care le regăsim şi în Biblie, spritual dacă o ei: cere, crede şi mulţumeşte ca şi cum vei primi şi vei primi.[/box]

Damian DraghiciAjunsesem la un moment dat să citesc toate interviurile acordate de Damian Drăghici, creându-i astfel și o mică biografie. Cele două paragrafe de mai sus (luate de aici) mi-au plăcut atât de mult încât le-am notat pe o foaie și le-am pus în stânga biroului, pe avizier, să le văd în fiecare zi :D

Am rămas puțin șocat să aflu astăzi că Damian Drăghici a susținut în urmă cu o lună ultimul său concert și că s-a lăsat de ceea ce a făcut în ultimii 20 de ani: muzică. Citind un interviu acordat cu o sinceritate de admirat, nu am putut decât să îmi ridic multe semne de întrebare legate de ambiție și pasiune.

Unii nu renunță la ceea ce nu le plac să facă după 5 sau 10 ani, chiar dacă nu au niciun succes în acel domeniu. Damian Drăghici are o grămadă de realizări, însă la 41 ani realizează că tot ce a făcut a fost din ambiție, nu din pasiune, iar în muzică e nevoie de al doilea lucru.

Momentan fostul artist se implică în proiectul inițiat chiar de el: „I am Gipsy, I am proud!”.

Tu faci ceea ce faci din pasiune, din ambiție sau mai degrabă din nevoie? E necesar să-ți pui întrebarea asta? Încă nu știu ce-i cu mine.

Lasă un comentariu

Comment

  1. Eu as vrea sa fac muzica din pasiune, simt ca este vocatia mea.
    Nu visez decat sa fiu pe scena si sa inacant lumea, publicul care ma face sa traiesc pe scena. Din pacate, nu am inca posibiliatatea materiala sa studiez muzica pentru a face performanta… insa nu ma las, cant acasa in camera mea si incerc singur sa ma corectez si sa avansez, poate Dumnezeu imi va da o sansa. Am si pasiune si ambitie, imi trebuie doar un sprijin!
    Domnul Damian a realizat ceva deosebit pentru cei din jurul lui dar si pt el si niciodata nu este tarziu sa realizezi un alt vis pe care l-ai tinut intr-o cutiuta de aur! Mult succes!