by

My Day 2, adica blogmeet, adica un nou proiect, adica ziua mea

In acest week-end va avea loc al 2-lea blogmeet din aceasta luna, de aceasta data cu ocazia zilei mele de nastere. Voi anunta in premiera rezultatele primului chestionar adresat bloggerilor sub 18 ani. Luni, marti, sau chiar duminica, voi prezenta si pe site (+blog) rezultatele. Imi pare rau, dar daca sunteti curiosi veniti duminica la blogmeet. Asadar, intalnirea are loc pe 26 octombrie (de Sfantul Dumitru) in Steak House la ora 16:00. Nu stiti unde e Steak House? Aruncati un ochi pe optzile.ro;

Vom discuta despre bloggerii sub 18 ani, despre rezultate si despre ce mai vreti voi. Apropo, luni e si ziua lui Gabi (HaiPa), care de asemenea va fi prezent la intalnire. Scuze Gabi, dar nu pot trece cu vederea o astfel de zi. Primul rand de pahare de bere/ suc va fi oferit de mine, iar cine doreste mancare sa nu cumva sa indrazneasca sa plateasca el.

Cred ca am spus tot ce a fost de spus. Va astept duminica, ora 16:00, in Steak House. Andrei, Alina, Razvan, va rog frumos sa faceti tot posibilul pentru a ajunge. Toata lumea e invitata. Ne vedem acolo!

Edit: Anuntati-va printr-un comentariu prezenta, pentru a sti exact cine vine. Apropo, aduceti cadoul, sa fim mai putini … glumeam :))

Lasă un comentariu

Comment

19 Comments

  1. Hmm, data trecuta am zis eu ca le arat cum se fac bani din blog si au venit 40 :d
    Daca se afla acu ca mai e si de baut moka, eu propun stadionul. :)

  2. Hello :)

    Multumesc de invitatie si la multi ani! facem tot posibilul sa ajungem! :) Nu promitem, dar… who knows! :)

  3. As veni si eu … dar zau ca ma simt jenat. Ar fi primul blogmeet (ca la cel de sapt trecuta nu am putut ajunge)… si de fapt cu ce ma prezint eu la intrunire ? cu un blog pe care n-am decat vreo 10 unici pe zi :))

    Mai bine prind si eu putina coaja si dup`aia ma infatisez…