by

De 1 aprilie

Ce oportunitati poti avea in astfel de zile :) Numai bine sa faci cateva „glume serioase”, daca intelegeti la ce vreau sa ma refer. In articolul anterior ma bucuram ca a venit primavara, a venit soarele … iar ier si azi a plouat incontinuu, iar daca ajungi la scoala/facultate/servici cu pantalonii curati esti cel mai fericit om din lume.

Tocmai mi-am facut si eu cont pe Twitter. Prima impresia a fost una negativa, deoarece muream de nervi ca nu imi dadeam seama care e treaba, dar acum pot spune ca e o „inventie” destul de interesanta. De ieri si pana azi am primit vreo 5 e-mailuri ca s-au „abonat” cateva persoane la profilul meu. Imi spune cineva cum scap de acestea?

Oh da, uitasem. Azi e ziua pacalelilor, insa chiar nu am avut chef de minciuni. Citeam azi pe un blog de al lui Draqos un articol cu farse pentru ziua de azi: „Fa-i semn la un taxi pe strada; cand opreste in dreptul tau deschide usa si pune piciorul pentru a-ti lega siretul; apoi inchizi usa si mergi mai departe” :))

Fara sens, am scris un articol doar ca sa ma aflu in treaba. Ma uit in fiecare zi in poze, incep sa rad, sa plang, ridic capul si zambesc iar: oare va veni acea zi :) ?

Mai jos va las melodia zilei, pentru mine:

Vita de vie – Praf de stele

Lasă un comentariu

Comment

  1. Bravo Draqos :))
    Dany…are dreptate draqos…cand nu ai ce face :)
    asa am fost si eu cand mi-am facut cont pe twitter….nu intelegeam care e scopul, ce face…dar acum imi place :)

  2. A trecut si ziua aia …a fost distractiv!
    Interesanta faza cu taxiul :))
    Dar oare nu iti trage si taximetristul vreo doua asa de 1 aprilie?