by

De ce n-am mai postat

N-am avut lipsa de inspiratie, am avut timp, am avut chef, insa ce toate astea daca blogul n-a mers :) ? Alaltaieri, timp de cateva ore blogul a fost indisponibil deoarece s-au mutat serverele de la host, iar dupa asta a durat putin pana s-au propagat dns-urile. Nu stiu de ce, insa altii vedeau blogul si puteau lasa comentarii de 2 zile, iar eu debea acum reusesc sa accesez blogul.

Probabil am sa las un articol in seara asta, nu stiu exact. Pe lista urmatoarelor articole se numara: Transferurile din fotbal, Review la un film, Amintiri dintr-o excursie (2), Lepse (pro si contra), Continut original vs Imagini si clipuri. Daca va incanta unul din titlurile anterioare lasati va rog un comentariu pentru a posta respectivul articol cat mai rapid.

So … Welcome back readers!

Iar acum, putin off topic

1. A venit vacanta, in sfarsit pot sa ma trezesc linistit, pot sa ma relaxez, pot sa fiu mai fericit. Media generala 9,64, cu 6 medii de 9 si restul de 10. Ma bucur mult ca internetul se impaca cu scoala >:D<

2. Tu stii ce face bautura dintr-un manelist? Click aici pentru clip, prea tare :)

Lasă un comentariu

Comment

 1. Stiu ca ai avut probleme si imi pare bine ca le-ai rezolvat.
  Cat despre ce as vrea sa vad la tine, hmm..Continut original vs.Imagini si clipuri.
  Bafta in continoare si astept postul;)!
  Offtopic: Bravo!Medie frumusica, tineo tot asa!
  Cat despre filmulet, tare frate :))

 2. Internetul se impaca cu generala, e normal, nu e cine stie ce treaba. Daca ai sub 9,50 deja sunt probleme, sub 9 inseamna ca esti prost. La liceu stai sa vezi ca se schimba lucrurile.

 3. Chiar ne-ai ingrijorat mah :) nu stiam ce ai patit. Ai intrat in coma alcoolica, te-ai aruncat cu parasuta de pe bordura ? :) bine ca esti ok :))

 4. pai mai interesant mi se pare transferurile din fotbal , dar deja toata lumea stie de cei doi Moreno , de Hitschfelt de la CFR etc . Eventual despre transferurile importante din toata Europa , precum Anelka la Chelsea etc .(BTW eu am incheiat cu 10 curat )