by

De ce nu mai scriu

Pentru că nu mai am despre ce. Nu mai am timp. A scrie despre tot ce îmi vine în minte pe blog mi se pare o pierdere de timp. Scriu de doi ani şi vreau o schimbare. Am început să tac, să învăţ, să citesc şi să aplic. Când am citit articolul lui Dragoş Novac („dac-aş fi puştan….„) nu prea am înţeles ce dorea să transmită, deşi spuneam că are dreptate. Acum însă, îl înţeleg perfect!

Nu renunţ la blogging, ci încerc să mă ocup mai mult de ceea ce mă interesează cu adevărat. Printre acestea se numără hiphopblog.ro şi stiintific.com.

De asta nu mai scriu aşa de des!

Pentru cei care tot îmi spun să mai pun câte un articol, unu-două tweet-uri apar zilnic pe @DanielDamian, unde mă găsiţi mai tot timpul :)

Lasă un comentariu

Comment

  1. Eu nu cred ca tacerea e o solutie. Toti artistii au crize de inspiratie, dar revin. Ca nu mai ai timp, asta o sa se rezolve, dar ca nu mai ai despre ce, e cam ciudat. Intotdeauna exista ceva despre care merita sa scrii. Intotdeauna e ceva de spus. Intotdeauna exista o bucurie sau o frustrare…

  2. Eu cred ca ai putea continua sa scri, un articol la 2-3 zile, chiar si propriile pareri despre stiri de la tv. Cu atatea stiri si informatii sunt ferm convins ca-ti poti gasii 5-10 minute sa scri un articol de 3-5 randuri in care sa-ti spui o parere … daca ai ajuns sus e pacat sa te aluneci !