by

De ce soferii romani sunt asa de nervosi?

Ati observat ca soferii romani sunt extrem de nervosi? Ba ca nu au timp, ba ca baba sta prea mult sa traverseze trecerea de pietoni, ba ca ala din fata e cu scoala si abia se misca, ba ca ala din spate e vai de capul lui, etc. E adevarat, soferii romani sunt si unii dintre cei mai ipocriti, dar de ce sunt asa de nervosi?

Daca s-a ajuns de la injuraturi la batai si chiar rezolvari de conflicte cu arma, cum o sa fie soferii peste cativa ani? O sa se ajunga la crime din cauza unor probleme banale? Pe langa faptul ca unii sunt inconstienti, mai au si dreptul de a fi nervosi. Campaniile astea de 2 lei cu „viteza ucide” cine le face? Ati vazut virarele cu astfel de campanii facute in strainatate? Acolo nu sunt asa de multe accidente, nu sunt asa de nervosi soferii, dar se investesc bani buni in astfel de reclame.

Revenind la subiect, de ce sunt soferii asa de nervosi? Eu cred ca pietonii ar trebui sa fie nervosi, deoarece nu ei trec pe rosul, nu ei au viteza, nu ei sunt inconstienti? Da, stiu ca sunt si pietoni fara simt, dar restul?

Lasă un comentariu

Comment

  1. Asa fiecare putem gasi o scuza si da vina pe celalt. Ma grabesc, un mocait in fata ma enerveaza, e cam simpla ideea. Nu e vina lui/vina ta.. e in sangele de balcanici :))

  2. hehe… n-ai tu treaba… nici n-ai idee cum e in Bucuresti, si te intrebi de ce sunt soferii nervosi. Come and see!

  3. sunt de acord cu tine, dar in ultima vreme ies din scoala totzi „inteligentzii” shi se apuc de soferie, shi iak asha se maresc sansele de accidente