by

De la sala de net

Salutare tuturor!

Scriu acest articol de la sala de net din sat. Atmosfera este faina, fara fumuri de tigara ca in oras, fara galagie, fara scanadaluri. Se poate intra gratuit cu programare. Au fost aduse mai multe calculatoare printr-un fond european, iar pentru sala de net au fost lasate 5 calculatoare. Interesanta treaba. Tastatura asta ma enerveaza la culme. Cica e o varianta romaneasca, special facuta :)) Ma rog …

Ma pun la citit blogurile, ca altceva n-am ce face. Partea proasta pentru cei care vin aici si n-au calculator acasa este ca nu au posiblitatea de a se juca la pc. Nu s-au pus jocuri, insa solutia este, bineinteles: internetul.

La doua calculatoare langa mine, se aude in soapta: „Da-i cu sabia, da-i cu sabia. Nu asa mai, lasa-ma pe mine”. Ce frumos :D Abia astept sa fac niste poze pe aici. Ne citim maine. O zi faina!

Lasă un comentariu

Comment

  1. cum ti ai facut site ul asta? ca vreau si eu sa imi fac. daca poti sa lasi aici un raspuns sau sa il trimiti pe mail ti as fii recunoscator. ms

  2. Se pare ca te „distrezi” pe acolo, si interesant satul bunicilor/parintilor tai…
    … daca ar si in satul bunicilor mei sala de net8->.

  3. salut! te am trecut la mine in blogroll. am facut link exchange mai demult spune-mi daca mai esti de acord sa facem sau nu ca sa stiu si eu. Mersi!

  4. @ZuZu Ai imprimat pe tastatura diacriticile si toate semnele alea schimbate :)

  5. si mai zice lumea ca moldoveni sunt prosti. uite aici contrariul :)))