by

De saptamana aceasta – alti penibili

A trecut prima saptamana de scoala. Ca de obicei, stres, nervi, bucurie, oboseala si bineinteles, fotbal (din pacate, o data pe saptamana mai avem de acum inainte, al dracului de seriosi oameni in ministerul asta). Bineinteles ca am dat „nas in nas” cu alte categorii de penibili ce isi fac aparitia pe strada. Le luam in ordine:

1. Soferi imbecili, tipul 5. Domnii sau doamnele care il vad pe prietenul, pe colegul sau pe ala de ieri pe strada. Dar partea nasoala: tu esti in masina, iar el afara. Nu te-a observat, desi ii faci din mana. Solutia penibila? Claxonezi pana iti tipa cineva in nas.

2. Soferi imbecili, tipul 6. Domnii care sunt in criza si se baga in fata la altii, nu dau prioritate, etc. Printre acestia se numere cei care nu suporta sa astepte la semafor. Din pacate mai sunt vreo 20 secunde de asteptare, iar in fata lor sunt 2-3 masini. Cum el e smecher si nu ia semaforul in seama, trecand oricand, oriunde, indiferent ca traverseaza sau nu cineva, ce vrea domnul? Sa fie „destept” si ala din fata. Solutia? Claxoneaza incontinuu, ca nivelul de prostime creste instant.

3. Persoane imbecile pe strada, tipul 1 legat de grupuri. Cocalarii si pitipoancele – Tampitii si tembelele care rad intr-una pe strada, se imping reciproc, dau in dreapta ori in stanga 5 pasi tot timpul, tipa, rad, mai exact: isi prezinta nivelul de ipocrizie. Sau cei care merg pe pasarela unul langa altul, fiind chiori cand vine vorba sa se uite ca in spate vrea cineva sa treaca mai departe, sau sa observe ca din fata mai vin alte persoane.

La naiba, ieri vroiam sa scriu un articol de genul, aveam vreo 6 categorii, acum celelalte nu imi vin in minte. O sa editez postul pe parcurs, adica in urmatoarele 24 ore.

Lasă un comentariu

Comment

  1. Sa stii ca mie imi lipsesc cate-odata imbecilii despre care vorbesti. Mai ales tinerii care fac in toate felurile pe strada. Aici sunt relativ putini si retinuti.

    Mi-e dor de Iasi din punctul asta de vedere (si din alte cateva).

    Succes la scoala!

  2. nu exista padure fara uscaciuni, dar daca stii sa faci diferenta dintre oamenii normali si imbecili, vei stii si cvum sa-i ignori ;). Daca reusesti asta, realizezi ca imbecilii au „farmecul” lor

    Ca sa nu spun acelasi spor la scoala, spun spor la succes!;)