by

Despre bloguri si blogosfera ieseana in Jurnalul de Est

Cei de la Jurnalul de Est au scris un articol, atat in editia online cat si in cea scrisa, legat de bani din bloguri, despre bloguri la general si despre blogosfera ieseana. Cu ajutorul lui Mazgalici am ajuns sa raspund la intrebarile Alinei, fiind adusa vorba si despre mine in articol.

Abia a implinit 14 ani, dar Daniel Damian, cu blogul www.danieldamian.ro, este un cunoscator si un cunoscut al blogosferei iesene, apucindu-se de aceasta activitate fara un motiv anume in urma cu un an si jumatate, cind a inceput sa posteze primele articole, nestiind ca poate ajunge sa aiba un profit material din asta. Insa, acum, „banii vin din advertoriale (articole platite – n.r.), bannere si linkuri sponsorizate, iar unele site-uri aduc profit si din Google AdSense. Pe luna fac aproximativ citeva milioane de lei vechi. Au fost luni in care am facut si 500-600 RON!“, povesteste Daniel.

Intregul articol il gasiti aici. Pe langa Mazgalici, a mai fost intervievat si Marius Sescu.

Lasă un comentariu

Comment

  1. E bine pt inceput, dar tot din programare se fac mai multi bani si mai repede..

  2. Cam tarziu se trezeste presa la realitatea blogosferei. Si ma deranjeaza ca pun prea mult accentul pe banii obtinuti din reclame… de parca ziarul lor n-ar avea reclame… si n-ar fi facut PENTRU PROFIT!