by

Dezbatere politica la „Fetele Cotidianului”

Ieri am fost invitat de catre cei de la Cotidianul la emisiunea „Fetele Cotidianului” de pe RealitateaTv, unde au fost invitati sase politicieni (cate doi de la fiecare partid) si cinci jurnalisti, printre ei numarandu-se: Robert Turcescu, Emil Hurezeanu, Adrian Ursu, Ioan T. Morar; totul trebuia sa inceapa de la 19:00, insa bineinteles ca au mai trecut cateva zeci de minute pana s-a dat „startul” minciunilor si aberatiilor dezbaterii, insa se putea si mai rau. Am avut ocazia sa il revad pe Ioan T. Morar, Cristian Teodorescu, Andrei Sava, pentru ca apoi Dan Duca sa imi faca cunostinta cu Emil Hurezeanu si Adrian Ursu.

Sala nu era deloc plina, ba chiar fiind destul de multe locuri libere. Banuiesc ca acest lucru face referire la prezenta iesenilor pe 30 noiembrie la urnele de vot. Au fost minciuni cat cuprinde, promisiuni sa nu mai zic, paraturi cat incape. Eu personal nu am invatat nimic din cele spuse de politicieni, insa m-am amuzat, in acelasi timp enervandu-ma de copilaria de care au dat dovada. Vorba lui Dan: „Stai sa vezi cand incepe Turcescu sa dea de pamant cu ei”. Sa va uitati la emisiune, au fost praf reprezentatii „ieseni”.

Concluzia la final: „a fost ok, pacat de aberatii”. Daca o sa mai fiu invitat la emisiuni/ conferinte de genul o sa vin sa o mai ascult minciunile deputatilor, insa data viitoare poate imi iau si eu camera, deoarece de fiecare data cand mi-am luat-o nu mi-a trebuit, iar cand nu am luat-o, chiar atunci am avut nevoie de ea.

Era sa uit: domnul Fenechiu, poate data viitoare veniti si dumnevoastra cand trebuie la o intalnire, nu veniti la final cand mai raman 5-10 minute din emisiune. Sau stati, era mancare moca? A da, sa va spun ce infulecau politicienii dupa ce s-a terminat dezbaterea? Asta chiar trebuia filmat!

Lasă un comentariu

Comment

  1. Eu nu vreau sa o iei ca pe o jignire, dar nu cred ca e motiv de lauda sa stai intr-o emisiune cu distintisii aia. Pe Turcescu il mai inteleg pe undeva, dar Adrian Ursu… doamne.

  2. Caile politicii mie-mi par prea „perverse” pentru a ma implica ;). Sa fii in politica in ziua de azi e cum era sa fii Membru de Partid pe timpu lu Ceausescu. Aveai carnet de membru, aveai multe usi deschise, un jobmai bun, sanse la un apartament mai bun, etc.

  3. Eh.. macar ai participat. Asta inseamna o experienta noua.. fie si una oribil orice experienta e benefica. nu credeti?

  4. Urmaream cu placere ‘Fetele Cotidianului’, poate singura emisiune la care ma uitam. Din pacate a fost scoasa din grila, am inteles ca nu avea rating. Trist… tot poporu pe otv :/