by

Din 2009

Deşi au trecut doar 4 zile din 2009, simt că am învăţat lucruri cât pentru o lună sau chiar mai mult. Încă nu mi-am stabilit planurile pentru anul ce tocmai a început, însă parcă nici nu vreau. Sau poate că nu pot face asta la comandă, deoarece sfârşitul unui an fără verdict este ca un an pierdut pentru mine. Voi încerca totuşi să îmi clarific obiectivele pentru acest început de an, mai exact pentru primele 3-4 luni:

– să lansez cât mai rapid comunitatea bloggerilor sub 18 ani
– să pun pe picioare un blog în limba engleză
– să învăţ cât de puţine cunostinţe legate programare şi design

Doar atât îmi trece prin cap acum, însă voi reactualiza lista în zilele ce urmează. Sunt doar planurile din online, deoarece prefer să păstrez pentru mine tot ce ţine legat de viaţa personală.

În ultimul timp mi-am dat seama cât de importantă este limba engleză pentru mine. Practic, eşti un nimeni dacă nici măcar nu ai bazele puse, mai ales în online. Voi încerca să învăţ cât mai multă engleză în nou an şi să nu amân nici măcar cu o zi acest obiectiv!

Mă voi ocupa mult mai mult de acest blog şi voi încerca să îmi stăpânesc clipele în care simt nevoia să mă descarc pe anumite persoane. Voi scrie poate mai rar, dar voi scrie ce trebuie, nu tot ce zboară. Vă recomand să vă abonaţi la profilul meu de pe twitter, deoarece acolo scriu mult mai des. Tot acolo postez diverse recomandări din online în materie de articole.

După cum ştiţi, mâine încep şcoala. M-am săturat să tot îmi spun şi sa tot aud „vai, ce repede a trecut timpul”. Nu frate, dacă n-am trăit fiecare clipă a fost greşeala noastră. Timpul nu a trecut rapid. Nu, mâine nu am 20 de ani. Mâine nu e o zi obişnuită, mâine e o zi în care trebuie să învăţ ceva nou şi să fiu capabil să dau verdictul seara. Nu vă bateţi joc de viaţa voastră, nu vă bateţi joc de voi.

Spunând toate acestea simt că 2009 e un an extrem de important pentru mine. Da, foarte important. Iar cele 4 zile ce tocmai au trecut îmi amintesc doar că au mai rămas 362 de zile.

Lasă un comentariu

Comment

 1. Foarte obiectiv acest articol, si pentru mine anu a trecut degeaba, nu am facut nimic tot anul, o să incerc sa recuperez tot timpul anul acesta, sa petrec fiecare clipa

 2. Ţi-au mai rămas mai mult de 362 de zile de trăit. Nu văd sensul contorizării zilelor :)

 3. Ştiu la ce te-ai referit. Ideea era că-n viziunea mea n-are sens să numeri zilele dintr-un an. Pierzi timp numărând câte mai sunt. E niţel cu sens figurat comentariul :)

 4. In gimnaziu limba engleza era o limba confuza, eram paralel pe langa ea. In vacanta de vara ce tocmai a trecut am urmarit multe filme si seriale, iar cele mai multe fara subtitrari. Incet, incet cu dictionarul langa mine am invatat cuvinte incat sa vorbesc destul de cursiv. Acum la liceu am o profesoara care preda exceptional si ma ajuta foarte mult.

 5. Eu am 20 de ani de studiu de engleza sub fund si e un avantaj urias. Invata cat mai multa, iti deschide niste oportunitati cum nici nu visezi :)

  La multi ani si BAFTA in toate.

 6. Pe AcademiaOnline.ro au un curs gratuit si bun intitulat „Gramatica limbii engleze”. Ti-l recomand.

  Iar pe drogoreanu.ro gasesti tutoriale in limba romana, bine scrise pentru php, css, html…chiar si pentru photshop.

  Sper ca in 2009 sa ai parte de ce iti doresti in plan personal si sa devii o persoana si mai importanta in online decat esti acum. Succes!

 • Vezi alte articole pe tema