by

Din fugă

Vacanţa e pe terminate şi îmi pare rău că nu m-am organizat chiar atât de bine, deşi de idei nu duc lipsă. Am zis de ceva timp că vreau să fac un blog pe .com, dar absolut nimic concret. Săptămâna viitoare sper să încep. Dacă tot nu-mi vine cheful, citesc articolul acesta pentru a mă motiva.

Am 60 de pagini salvate în addonul firefox „Read it later„, iar în fiecare zi spun că mă uit pe ele. WordPress, blogging, affiliate marketing, chiar şi tutoriale photoshop. Cred că dacă aş avea photoshop instalat aş începe să învăţ, dar altfel slabe şanse.

Ca să mă împart între online şi gândurile mele, pe acest blog cred că o să scriu mai mult despre cele din urmă, iar pe DanielDamian.ro o să postez despre ce experimente vreau să fac pe internet, ce mai citesc şi alte lucruri de genul.

În fiecare zi dau de vreo 5 ori un „I like it” pe site-uri cu StumbleUpon, dar nici că am îndrăznit să completez cum trebuie profilul. Bun… şi asta trebuie făcut.

Pe 3 septembrie e petrecere ftw.ro. Dacă e cineva din zona Moldovei care vrea să meargă sau are drum în Bucureşti la începutul lunii septembrie să lase un comentariu, please! Distracţie plăcută celor care merg! Şi că tot am zis de asta, pe ftw adaug zilnic articole – aici. Voi îl folosiţi?

Era să uit. Cunoaşteţi un designer bun pentru logo/bannere? Am nevoie de ceva pentru Hip Hop Blog. Sînt dispus să plătesc. Mulţumesc!

Atât. Week-end plăcut!

Lasă un comentariu

Comment

  1. Dany, aştept să vorbim pe messenger puţin (mai mult) în legătură cu petrecerea ftw :-). Dacă o luăm în serios.