by

Divercity Cafe

Am decis sa ma inscriu si eu la concursul organizat de DivercityCafe (nu, nu pentru premii) in care trebuie sa scriu in cateva randuri despre ei, despre design si eventual niste sfaturi.

Dupa o prima vizionare, ceea ce sare in ochi (ca parte negativa) este tema.

Incepem cu sidebar-ul: Meniul este destul de ok, dar font-ul trebuie facut putin mai mic, deoarece sunt sigur ca vor aparea mult mai multe categorii, iar apoi meniul va fi stricat total. Prea multe reclame cu spatiile de inchiriat, iar daca toate se vor lua sidebarul va fi plin de reclame, ceea ce poate scadea numarul vizitatorilor care vor vizita siteul pentru a 2-a / a 3-a oara. Dupa parerea mea fiecare cod din sidebar trebuie pusa intr-o „pagina de caiet” cum sunt „Comentariile recente, blogroll, etc.” pentru ca apoi acesta sa devina mult mai atractiv.

Imi place foarte mult designul pentru fiecare articol, mai mult decat atat pot spune ca nu se poate.

Mergem la comentarii. Comentariile sunt lasate pe backroundul ceea ce (eu unul) nu prefer deloc. S-ar putea pune intr-un backround special asemanator de exemplu cu cel de la „Subiecte apropriate”.

In rest totul este perfect dupa parerea mea. In concluzie mai trebuie muncit la tema, niste sfaturi am dat mai sus, iar blogul poate deveni de nota 10, dar asta depinde si de originalitatea articolelor.

Acum sa vorbim despre articole, despre viitoare teme de discutie pentru blog:

– recomandari / lansari (produse, site-uri, jocuri, etc.)
– o portie de ras nu strica
– eventuale intamplari
– discutii cu si despre Romania, despre locuitori si despre natura eventual

Dau o leapsa mai departe catre doua fete: Cornelia si Doro cu sfatul sa se inscrie si ele in acest concurs.

Lasă un comentariu

Comment

  1. Multumim pt sfaturi, sunt foarte bine venite. Dar am o intrebare? Nu ai vazut articolele mele despre natura? Am scris despre concursul ecologic Earth from Below si despre directivele UE, privind Mediul pe care Romania le incalca cu zambetul pe buze? Cum poti sa spui ca ar trebui sa para niste „discutii cu si despre Romania, despre locuitori si despre natura eventual”? Ma superi, inseamna k nu te-ai uitat cu atentie :p Sper k ti-ai dat seama k glumesc, nu? Iti multumesc inca o data pt aprecieri si te mai asteptam pe la noi cu noi observatii, criticii si poate cine stie….laude? :)

  2. Cred ca nu m-am exprimat corect :(

    M-am referit sa vorbiti despre peisajele din Romania, de exemplu cascade, munti, campii, etc.

    Ps.: Nu prea am citit, dar promit ca am sa devin un cititor fidel :)

  3. Recomandarile si portia de ras cred ca vir fi creeate in curand iar intamplarile poate ar fi interesant daca le-am include la portia de ras si cititorii ar putea sa participe si ei in a impartasi intamplari amuzante :) Ce parere ai?
    Scuza-mi ortografia. dca am greseli, eram obosit :)