by

Doresti, cititorule?

Draga cititorule,
Aseara, cand m-am bagat la somn mi-a venit prin minte sa pun pe blog amintiri cand eram eu mai mic, punandu-le in mai multe „episoade”. Pana acum m-am gandit sa pun amintiri de la scoala din clasele 1-4 si „istoria” mea in domeniul IT-ului, de cand am calculatorul si pana acuma.

Ti-ar placea? Indiferent care ar fi raspunsul tau, te rog lasa un comentariu mai jos aducand si niste motive daca raspunsul tau ar fi negativ.

Lasă un comentariu

Comment

17 Comments

 1. o idee foarte buna…am afla mai multe despre tine ;)

 2. Accept provocarea.Vreau sa-ti vad talentul la lucru,pentru ca tie in blog iti lipsesc confesiile,adica articolele care sa-ti dezvaluie personalitatea.Baga mare…de-abia astept;)
  Bafta:)

 3. @Dragos : multumesc de idee :D
  Da ar fi o idee buna, gandeste-te si tu ai obtine trei chestii din asta:
  1) am ajunge noi sa te cunoastem mai bine
  2) ti-ai imbunatatii traficul pe blog
  3) ai avea ce scrie cand ai ramane in pana de idei :)

 4. pana la urma asta inseamna blog… log spun americanii la jurnal, blog probabil e jurnal online :)

 5. Răspunsul meu e mai negativ ca al lui Redboy. Ar putea fi invenţii (a se citi ,,minciuni), la fel ca cele de pe atcafe…

 6. @Mistah J: Poate o termini si tu o data cu atcafe.ro si cu varsta aia. Daca mai esti o data in off topic ai ban pe acest blog.

 7. bai deci ce a fost a fost … numai continuati cu atcafe … eu stiu de ce a facut asa … a facut pentru ca oamenii din ziua de azi ( a.k.a cretinii ca tine ) .. fac misto de cei care au 12-13 ani .. si au site-uri si umbla pe internet …

  acuma ti-a mers rotita si ai inteles ceva ?

 8. Hai gata , eu zic sa reveniti la articol . Si ca tot veni vb de articol , apuca-te si scrie , deabia radem :D

 9. @ Dany: eu te sfătuiesc să mai citeşti odată ce ai scris în articol. Ca să nu mai dai scroll up, uite citatul: „Indiferent care ar fi raspunsul tau, te rog lasa un comentariu mai jos aducand si niste motive daca raspunsul tau ar fi negativ.”
  Prin urmare, oferind un răspuns negativ şi aducând nişte motive n-am fost deloc off topic. A! Şi încă ceva, nu mă poţi banna. După cum observi, fiecare mesaj e scris de pe alt IP, ceea ce înseamnă că am ip dinamic. Desigur, poţi banna toată clasa de IP-uri, dar astfel rişti să îţi pierzi vizitatorii care pot să aibă aceleaşi cifre la început ca şi mine… Dacă tu eşti dispus să pierzi zeci de utilizatori pentru unul singur, atunci fă-o! =))
  @ Cristi: intenţia mea nu e să fac mişto şi nici să mă cobor la nivelul tău pentru a îţi răspunde la insultă… Sincer, nu ştiu ce implicaţie ai avut tu în atcafe, dar eu am fost moderator acolo şi mi-am pierdut timpul vreo câteva luni bune… >:-D