by

Doua concursuri dragute

In ultimul timp au aparut tot felul de concursuri cu premii care de care mai tentante. Daca cel organizat de eOk.ro si-a anuntat castigatorii aseara, pentru cei din domeniul muzicii ramane un concurs la fel de dragut, insa putin diferit:

Concurs Killah Records

In ultima perioada de timp, tot mai multe trupe sau artisti independenti cu potential, dar fara puterea financiara de a se sustine in vedera realizarii unor piese in conditii profesionale au cerut sansa de a fi sustinuti, au cerut putin credit si intelegere. Se trimit piese demo, se lucreaza din greu in conditii care nu au cum sa ajute tinerii artisti debutanti. Locurile unde se pot trimite piese demo sunt multe si par sa se inmulteasca pe zi ce trece, dar de ascultat, piesele demo sunt ascultate tot de cei care le trimit si prea putin de cei care ar trebui sa ajute. Pentru trupele sau artistii independenti care se zbat sa scoata in fata materialul lor audio, labelul KILLAH RECORDS ( www.verbal.ro ) organizeaza un concurs cu premii in valoare de aproape 1.000 euro:

Locul I : doua piese (instrumental, inregistrare,mixaj si mastering)
Locul II : un instrumental produs de K-rie si un tricou Killah Records
Locul III: o inregistrare in studioul Killah Records si un tricou Killah Records.

Dupa ce au fost verificate atent si sortate, piesele inscrise oficial in concursul Killah Records au fost imbarcate intr-un player muzical si expuse auditoriului. Fireste, piesele pot fi gasite pe www.verbal.ro, la thread-ul destinat Concursului. Daca pana acum nu te-ai decis sa participi la concurs mergand pe ideea ca nu prea ai cum sa castigi tocmai tu din toata lumea care a trimis demo, acum ai ocazia sa asculti piesele si sa iti calculezi sansele! Daca pur si simplu esti curios, nu-ti refuza aceasta placere si verifica! Spiritul de competitie apare in casa de acum… Fi cu ochii pe concursul Killah Records!

Puteti afla mai multe despre acest concurs aici. Cateodata chiar mi-e ciuda pe mine ca nu am voce, pe bune :)) Chiar sunt multe persoane din Romania ce apreciaza calitate si incearca sa-i ajute pe cei … necunoscuti, fara venituri. Bravo lor!

Educ şi informez în mediul meu înconjurator

Al 2-lea concurs este total diferit, acesta fiind organizat de naturalist.ro. M-am inscris in concurs cu un articol destul de simplu pe care il puteti citi aici.

Scrie un articol sau mai multe despre natura si ecologie si inscrie-le in concursul Naturalist prin butonul „Propune articol” aflat in partea dreapta sus, apoi urmeaza instructiunile.

Articolele pot contine ganduri personale, idei originale si inovative in domeniul protectiei mediului, articolele cu un grad mare de utilitate sau care sensibilizeaza si indeamnă la actiune.

Articolele tale pot fi publicate direct pe Naturalist, pe website-uri ecologice ca www.ecomagazin.ro si www.ecosapiens.ro sau chiar blogul personal, dar cu conditia ca (pe blog) la inceputul sau sfarsitul articolului sa mentionati faptul ca acesta este inscris in concursul Naturalist si sa oferiti vizitatorului link catre pagina de votare corespunzatoare articolului pe Naturalist.

Lasă un comentariu

Comment