by

Dulapiorul [ Blog review ]

Astazi facem review la urmatorul de pe lista, ajungand la Dulapiorul. Blogul este lansat de pe 12 septembrie 2007, deci nu are o vechime mare. Nu stiu ce drq e cu noul PR Update: Dulapiorul sustine ca are PR 1, insa eu vad PR 0 la el, trebuie sa fie o greseala de la Google si oricum nu ma asteptam la un PR asa de mic de la el.

Deisgnul este pe deoparte frumos, pe de alta parte deranjant la ochi. Nu imi place faptul ca sunt multe articole pe o pagina, iar aici ma pot referi si folosirea pozelor. Ar trebui folosit codul „more” pentru ca pe o pagina sa nu fie mult text. Dulapiorul a luat si un interviu de la Mihai Traistariu, un interviu interesant zic eu.

Mi se pare cam prost organizat blogul, iar aici ma refer la categorii. Prea multe categorii cu artisti. Sfatul meu este sa se foloseasca tagurile, unde acolo pui fiecare artist si sa fie o categorie separata numita „Artisti”. Cand te uiti la categorii vezi „Cleopatra Stratan”, „Others”, „Optimizare”, „Mihai Traistariu” … De asemenea, nu vad nici un banner pe acolo. Ar trebui folosit AdSense, nu inteleg ce aveti cu cei de la Google, platesc putin, insa pentru „cuvintele de pe pagina” pretul ar merita.

Un nou sfat ar fi traducerea temei. Mi se pare deranjant sa vad articole in Romana, iar mai jos „5 comments”, un vizitator poate nu stie asa de bine engleza si chiar nu intelege tema. O ultima sugestie, insa nu cea din urma, ar fi sa se dea posiblitatea cititorilor sa se aboneze prin FeedBurner. Astfel iti cresti si nr cititorilor.

Cam atatea am avut de spus. Sper ca sfaturile mele sa te ajute. Iti urez succes cu blogul, si chiar vreau de la tine la urmatorul PR update, minim PR 2.

Succes!

Lasă un comentariu

Comment

 1. mie nu imi place faptul ca statisticile de la ademails.com le-ai pus in afara blogului, puteai foarte frumos sa il pui pe acelasi rand cu copyright-ul … dar ma rog e doar parerea mea!

 2. Comentariu lasat de redboy pe January 13, 2008 @ 11:04 am
  frumos blog… ma refer la cum arata… articolele nu le-am citit

  Nu le’ai citit … ink :)

 3. Chiar daca primul articol e scris pe 12 septembrie, cand am inceput cu blogul e foarte recent ( aproape 3 luni)

  Cu PR-ul imi cer scuze eu , chiar nu stiu ce s-a intamplat cu cei de la google ieri dar mie asa mi-a aparut..

  In legatura cu pagina incarcata , am redus la 5 din 15 articole pe pagina.

  Cu categoriile ai dreptate … si eu m-am gandit, problema ar fi cum sa le sterg :))
  Cu adsense nu am nicio problema , probabil intr-un viitor apropiat o sa-l folosesc.

  O sa incerc sa traduc si acele cuvinte in engleza si chiar o sa ma interesez despre feedburner.
  Msi pentru sfaturi.

 4. Eu am addsonul de la Mozilla si vad din prima cine si ce pagerank are. La Dulapiorul e 0. Am verificat pe pagerank.net e 0, iar la tine e 3

 5. Interesante pareri si cred ca experienta te-ar ajuta sa cresti un blog de SEO. Acolo vei putea ajuta blogeri care sunt la inceput de drum si pot invata lucruri utile de care te lovesti cand iti dezvolti un blog. Tot acolo ma gandesc ca poti face un mic director de bloguri pe diverse categorii. Asta daca ai timp si… accepti la randul tau sugestii :)