by

Duminica muzicala cu Dj David si Chicanos in prim-plan

Asa cum spune si titlul, duminica asta il avem in prim-plan pe David Deejay, care tocmai a lansat un nou single, intitulat „Disco Lights„. Acesta va fi inclus in primul album al artistului ce s-a facut cunoscut in special cu hit-ul verii – „Sexy thing„. Mie unul imi place melodia, desi cred ca suna mai bine single-ul din vara.

Dar asta nu e totul. Chicanos a lansat mult asteptatul „Suki Suki„, impreuna cu cateva remix-uri ale unor Dj celebri. Poate o sa va mirati, insa single-ul saptamanii ales de mine, la o distanta destul de mare fata de cel al lui David Deejay, este acesta. Imi place la nebunie si cred ca va avea un succes mult mai mare decat „Maleya„. Va las mai jos piesa, alaturi de remix-uri, iar mai multe informatii despre piesa si Chicanos puteti afla aici.

Saptamana asta am avut destul de multe premiere in materie de videoclipuri, care de care mai interesante. Am preferat insa sa aleg calitatea, nu numele. Ruslana a lansat la inceput acestei saptamani videoclipul piesei „Vogon chi lid” (Fire on ice – traducerea in engleza). Piesa imi place, iar videoclipul chiar este interesant.

Voi ce parere aveti?

Lasă un comentariu

Comment