by

Dupa 7 ani de asteptare …

Acum 7 ani parintii mei m-au inscris la sah. Am facut aproape 1 an, si am castigat un concurs dintr-o singura participare. M-am retras deoarece cursurile se faceau prin scoli, iar eu n-aveam cum sa ma duc.

Au trecut 7 ani si am decis sa ma duc din nou la sah. Au trecut aproape 2 luni de cand m-am reapucat de sah de performanta. Ieri, pe neasteptate am primit un telefon de la un coleg:

Dany, azi este concurs la sah? Habar n-am.
Peste aproximativ 5 minute: Ba Dany, la 16:00 sa fii la Titu Maiorescu etaj 2, sala Step by step, e concurs de sah.

Ajung acolo, lume multa. Vine si profesorul, dam banii (5 ron) la inscriere. Se asteapta cam 10-15 min si se afiseaza grupele. Prima data m-am speriat putin cand am vazut cu cine jucam (din cate am auzit baiatul avea si el ceva experienta). L-am batut de doua ori consecutiv.

Al 2-lea adversar era practic si cel mai greu (chiar baiatul care m-a sunat sa-mi spuna ca aveam concurs). Dupa ce s-a oprit cronometru, am iesit in avantaj.

Surprins am fost sa aud ca am castigat concursul, locul I. Mi s-a dat o carte, banii de la inscriere si cica am castigat o tabara (excursie de 7 zile) unde si cand habar n-am, va spun maine sau sambata, dupa ce aflu exact.

Si uite asa, dupa 7 ani de asteptare, castig un al 2-lea concurs de sah :D Astept concursul dinainte de Craciun, iar apoi editiile din 2008 :)

Lasă un comentariu

Comment

17 Comments

 1. FELICITARI .. si pentru premiu si pentru ca esti atat de destept incat sa castigi o partida de sah (spre deosebire de mine :D). SUUUPPER :)

 2. bravo…si eu am jucat sah pe la concursuri dar m-am lasat ca mi-era lene sa ma duc :P

 3. wassup, jucam maine sau azi, da-mi add la id-ul meu (il gasesti in pagina Cine-i Dany?) si vom juca ;)

  Multumesc tuturor :D

 4. Felicitari ! :D Esti sahistul mascat cumva ?

  Mai stiu un jucator bun de sah… e vorba de Virlan (poate-ti aduci aminte de el :D )

 5. fain…nu stiam ca joci sah…am foarte multi prieteni care joaca sah dar eu nu joc pt ca nu ma pasioneaza..

 6. S-au inscris 3 pana acuma care au zis ca ma fac la sah, toti 3 au „mierlit-o” =))

  azkul / spawn / andrew

  mai doreste cineva :D ?