by

E cald ma, foarte!

Ce caldura a fost azi pe aici. Nici nu ma gandesc la muncitorii de la un prieten care il ajuta la ridicarea casei. Am fost si eu azi sa vad “proiectul”, am facut niste poze, l-am ajutat putin la treaba. Numai buna a fost berea rece.

Ieri am jucat un fotbal pe teren cu niste amici. Mi-era jena sa ma fortez, alunecam usor si imi era frica sa nu ma lovesc din nou la mana. Ma doare si acum cotul de la cazatura de miercuri. Sapamana viitoare am sa pun cateva poze facute. Vroiam sa mergem azi la strand, vremea a fost numai buna, dar daca a trebuit sa stam pe deal la casa, nu am mai avut timp.

Spuneam sapamana trecuta sa numai dau peste imbecili, care se numesc “hackeri”. Iar am avut probleme. Ieri 3 siteuri erau cazute. M-a ajutat Veverita si am rezolvat problema. Abia astept sa pun pe picioare proiectele la care m-am gandit, sa iau un host ca lumea si sa fac treaba buna cu oameni seriosi. Va asteapta o surpriza cand ma intorc acasa, in August :)

Mai vorbim!

Lasă un comentariu

Comment

  1. @ZuZu: Am uitat sa pun pozele pe stick. Am venit direct din Pascani la net si am uitat complet :)

  2. :) Stiu cum e cu stiku. Pe vremea cand n-aveam net acasa postam la scoala,pe unde apucam cu stiku si-l mai uitam si eu. Te inteleg, ei las ca ne uitam dupa