by

Echipa Blog18.ro

Fondator blog18.ro – Daniel Damian (Dany)

Tânăr blogger entuziast şi pasionat, născut în ’94, din Iaşi. În online din 2005, în blogosferă din 2007. Mai multe apariţii în mass-media, în special în presa scrisă din Iaşi. Autor pe mai multe bloguri din ro şi din afară. Mă puteţi citi pe blogul meu – scriu în special despre online, media, dar nu las la o parte posturile personale. Noi ne citim zilnic şi prin articolele scrise aici.

Pentru contact foloseşte formularul de aici.

Programator – Filip Păcurar

Ma numesc Filip Păcurar, prietenii imi mai zic si Phillip. Sunt un blogger tanar care adora ceea ce face. Pasiunea pentru mediul online a aparut in anul 2007, cand de altfel am deschis primul blog. Prin 2005-2006 am inceput sa invat PHP si MYSQL, desi pe atunci nu ma asteptam sa imi fie atat de util. Pe fiecare zi ce trece observ o evolutie in tot ceea ce fac in mediul online, un lucru care nu poate decat sa ma bucure. Prin blogosfera eu vad o modalitate prin care poti sa te promovezi dar si sa socializezi, o modalitate de a te face cunoscut atat in mediul online cat si in offline.

Blog: filipac.net

Lasă un comentariu

Comment

  1. interesant proiect. ideea foarte buna si bine aplicata, nu ramane decat sa continuati munca iar restul va veni de la sine