by

Eurovision 2011 – aia se numește muzica?

Pentru prima dată m-am uitat și eu la Eurovision cap-coadă. Despre HotelFM am mai scris, iar părerea mea despre piesă o știți.

Stau acum și mă întreb de când a intrat industria muzicală într-o fază așa de nașpa. Aseară 3/4 din piesele cântate însemnau fie doar răcnete, cât să nu înțelegi nimic, fie numai lălăituri care cu siguranță ar avea succes în rândul sugarilor, adormind instant, de la primul play.

Suedia? Ăia care cântă refrenul de 20 de ori? Danemarca? Ăia cu „Come on boys come on girls
/ In this crazy, crazy world”? V-ați țicnit așa de tare la cap? Încă o nelămurire: se mută parada gay în Germania? Cum te poți afișa cu părul ridicat până-n acoperiș și pantaloni/tricouri de femeie pe tine (tu fiind mascul) chiar că nu-mi dau seama.

După ce au terminat de cântat toți am rămas în minte doar cu Italia și Azerbaijan.

În rest, un play la „Change” și „So lucky” (tipa care a venit și la „Românii au talent” mi se părea în plus, nu știa decât să se învârtă pe acolo cu un zâmbet fals) e binevenit.

Lasă un comentariu

Comment

  1. tocmai de asta nu ascult eu muzica europeana; pe batranul continent nu se poate produce cultura si muzica calitate. Nici chiar in Uniunea Europeana.

    In SUA, un copil de 16 ani (Justin Bieber, acum are 17) produce muzica si castiga mai mult decat castiga un participant la Eurovision.