by

Face off

Regie: John Woo
Rolurile principale: Nicolas Cage, John Travolta
Gen: Actiune

Face off, tradus „Fata in fata” si-a avut lansarea in Romania cu 10 ani in urma, mai exact in 1997. Un film vechi, insa de-a dreptul interesant si in acelasi timp, dramatic.

Niciodata cei doi actori n-ar face o echipa buna, iar cel mai bine Nicolas ar fi un terorist in timp ce John ar fi un politist. John Travolta, in film Sean, reuseste sa-l prinda intr-o misiune pe Cage, insa aceasta misiune s-a terminat cu aproximativ 8 morti, toti din echipa lui Sean.

Cum nu se putea mai rau, John afla ca Nicolas, in film Castor Troy a plasat o bomba, unde numai el si fratele sau stia unde este aflata si codul de dezactivare. Troy este in coma, aproape mort, iar fratele acestuia ajunge in puscarie. Singura cale ca John sa afle unde este plasata bomba si codul de dezactivare era ca acesta sa devina Castor, mai exact sa-si schimbe infatiseara.

John ajunge in puscarie si afla de la fratele lui Troy unde este plasata bomba, insa in acelasi timp, Castor a iesit din coma si a ars toate dovezile despre transplantul facut de politist.

Mai multe nu pot sa va spun deoarece v-as povesti tot filmul. Va recomand cu toata placerea sa vizionati acest film extraordinar.

Lasă un comentariu

Comment

  1. tot am vrut sa-l vad si nu l-am vazut
    l-au tot difuzat pe tvr… chiar vacanta asta, nu mai tin minte cand, pe tvr2, nici atunci nu l-am vazut:)

  2. Da, pe TVR 2 l-au dat, mi-a placut mult, dar nu l-am vazut pe tot la TV si l-am vazut la pc :)

  3. nu ma uit decat la comedii simple si comedii romantice :D deci nu o sa ma uit la filmul asta…

  4. breilor…, filmu asta il am de cand a aparut… l-am vazut cred ca de 1000 de ori. sa nu credeti ca sunt obsedat de filme, ci doar de asta :D

  • Vezi alte articole pe tema