by

Fotbalul campionilor – Champions League

Dupa cum v-am promis in articolul: „Grupele Champions League„, voi vorbi putin despre noul sezon UCL. In primul rand, incepand cu acest sezon vor aparea noi trofee, respectiv: cel mai bun portar, cel mai bun fundas, cel mai bun mijlocas si cel mai bun atacant. In editia trecuta, cel mai bun portar a fost Petr Cech, cel mai bun fundas John Terry, cel mai bun mijlocas Frank Lampard si cel mai bun atacant Cristiano Ronaldo.

Cum sa nu iti placa fotbalul cand vezi astfel de jucatori, cand vezi goluri din ce in ce mai frumoase, cand vezi un adevarat spectacol? Lasati golurile din fotbalul romanesc in care trebuie sa inaintezi pana in careu pentru a inscrie! Aici te uiti cu cea mai mare placere :)

M-am uitat aseara la supercupa Europei, Zenit cu Manchester, a fost un meci frumos. Motivatia a fost mai mare pentru Zenit, insa pentru Manchester nu a jucat Cristiano Ronaldo. Rusii au castigat cu 2-1 si au adus prima supercupa a europei din istoria acestei echipe.

Tragerile la sorti au adus niste grupe destul de echilibrate. Mie unul imi place mult grupa F si grupa H. Abia astept sa vad un duel Bayern Munchen – Fiorentina sau Real Madrid – Juventus :X Sa nu mai zic de Real Madrid/ Juventus cu Zenit St Petersburg :X

Urmareste impreuna cu noi cel mai frumos fotbal pe fotbalclub.com. In curand un nou design, noi surprize :)

Lasă un comentariu

Comment

 1. „In primul rand, incepand cu acest sezon vor aparea noi trofee, respectiv: cel mai bun portar, cel mai bun fundas, cel mai bun mijlocas si cel mai bun atacant.”

  Nu sunt noi deloc, s-au decernat in fiecare an :)

 2. Adica(pentru sezonul asta)

  van der sar
  vidic
  iniesta
  messi