by

Fotomaraton ’09

Anul trecut participam la Fotomaraton ’08, de altfel, prima şi singura prezenţă (de până acum) la un concurs foto. Pe 10 octombrie 2009 (sâmbătă) va avea loc o nouă ediţie, sub acelaşi format, dar ce se anunţă mult mai interesantă, cel puţin pentru mine.

Fotomaratonul este o „cursă fotografică”, un concurs deschis tuturor celor interesaţi de fotografie, amatori sau profesionişti, care se desfăşoară într-o manieră originală: timp de 12 ore, fiecare fotomaratonist va realiza 12 fotografii cu 12 teme diferite, stabilite de către organizatori. La începutul şi la mijlocul competiţiei vor fi dezvăluite de catre organizatori câte 6 dintre cele 12 teme.

Mai multe detalii aici.

Dacă anul trecut, la final nu voiam decât să am măcar cele 12 poze, luna viitoare vreau să fac mai multe capturi ce să mă mulţumească, deşi am lăsat-o mai moale cu fotografia.

Vine vreun cititor de-al meu? Dacă nu, Vlad, Răzvan, ne vedem acolo?

Lasă un comentariu

Comment

  1. Am citit regulamentul şi toate alea. Să înţeleg că are loc numai în Iaşi?
    Am participat la o chestie asemănătoare organizată de British Council anul trecut. Ne-am întâlnit cu toţii într-un loc unde am primit 6 indicii. În funcţie de alea 6 indicii trebuia să găsim cele 6 locuri şi să le fotografiem cât mai fain.

  2. si eu am participat acum 3 ani. Am castigat la sectiunea fotografie digitala cu tema :ora 12. Poza a fost facuta la Agronomie din 12 oameni. Premiul a fost un tricou si un bon de 100 RON de care puteam sa scoatem poze pe hartie. A fost super fain.

  3. O sa fie tare, nu stiu daca o sa particip dar oricum n-o s-o fac pt a castiga ceva neaparat.

  4. Da, bineînţeles, doar că nici nu mi-am copiat pozele în PC :D Zilele astea scriu despre cum a fost (deşi e cam târziu, dar na).