by

FTW Party

Vă spuneam şi ieri de petrecerea ftw.ro, însă nu era nimic sigur legat de participarea mea. Cum ne-am adunat câteva persoane din Iaşi dornice să meargă pe 3 septembrie la distracţie, nu a mai rămas decât să cer acordul părinţilor şi să stabilim planul de bătaie. Prima variantă este să mergem cu o maşină, pentru a avea posibilitatea de a ne opri pe drum în diferite locaţii. Dacă intervine ceva, schimbăm mijlocul de transport, apelând la tren. Încă nu ştim cât vom sta în Bucureşti, dar cert este că pe 3 vom fi acolo!

FTW Party va avea loc în Club White, începând cu ora 19:00. Berea va fi asigurată de Ursus, iar sucul de Coca-Cola. Detalii aici, unde veţi găsi şi ce trebuie să faceţi pentru a participa. Echipa din spatele FTW va fi, bineînţeles, prezentă. Pentru a urmări evenimentul pe twitter, folosiţi hashtag-ul #ftwparty.

Din Moldova plecăm cu Iulia şi Sorin (şoferul, al cărui cadou de ziua lui va fi chiar petrecerea). Dacă mai sînt doritori din această zonă aşteptăm un mail. Partea ce ţine de cazare încă nu a fost stabilită exact, însă variante există, deşi căutăm în continuare ceva cât mai bun pentru toţi. Nici cât stăm nu ştim, rămâne şi asta de văzut. Eu unul nu prea ştiu Bucureştiul, deci mi-aş dori să mergem cât de cât pe undeva. Ne ajută cineva cu prezentările?

Să o facem şi pe asta asta, că tot au rămas doar două săptămâni până ce începe şcoala, iar la WordCamp nu pot ajunge. Ne vedem acolo!

Edit: Din păcate, toate planurile au fost date peste cap şi nu mai pot ajute. Distracţie plăcută celor ce vor merge!

Lasă un comentariu

Comment