by

Gata scoala.

Astazi a fost ultima zi din acest an scolar in care (oficial) se fac ore. Dupa un al 2-lea semestru din clasa a 6-a excelent si un prim semestru din clasa a 7-a destul de prost, sper ca peste 2 ani sa postez pe acest blog un articol de genu: „Am ramas la Negruzzi” / „Am ajuns la informatica” :X

Urez in special fostei profesoare de geografie un Craciun cum nu se poate mai prost, toate cele rele si un an nou plin de copii cum sunt cei din fosta clasa (adica a mea), iar noii profesoare de muzica si romana un an nou plin de bucurii si un Craciun cum nu se poate mai frumos.

Ps.: Pana cand si azi dirigu’ nostru (prof de mate) nu ne-a lasat in pace, trecand la o lectie noua ~X(

Lasă un comentariu

Comment

  1. eu azi n-am mers la scoala si cica a zis o profesoara ca ma lasa corigent! da nu-i cred pe colegii mei, e prea de tot! :D

  2. de ce oare handicapatul nostru director ne-a pus sa mergem si vineri la scoala pana la 12 ca de nu ne pune absenti nemotivati , cand alti au terminat ieri .

  3. eu is la facultate..si mi`am luat liber d marti:))..craciun fericit la toata lumea…si bucurativa ma d generala/liceu..nu mai tineti seama d profii care ameninta:))