by

Gazduire-blog.ro, un host pentru toate buzunarele

Găzduire-blog.ro se doreşte a fi o alternativă pentru cei ce îşi doresc un domeniu + host pentru blogul personal, preţurile fiind acceptabile pentru toate buzunarele.

Sunt puse la dispoziţie 4 pachete de host, începând de la 17 euro / an până la 26 euro / an. Cel mai ieftin este „Bebe Mic”, cu 2,5GB spaţiu şi 50GB trafic / lună. La acesta poţi adaugă ca domenii addon maxim 3. Un raport foarte bun preţ / calitate. Dacă folosiţi cuponul „blog2009g” aveţi o reducere de 25% la orice pachet de găzduire.

gazduireblog

Preţul domeniilor diferă de extensie. Cine vrea un domeniu „.com” trebuie să plătească 8 euro / an, iar dacă vrea ceva pe viaţă, la 45 euro îţi poţi lua un „.ro”.

Cei de la Gazduire Blog au şi un sistem de afiliere destul de interesant. La început primeşti un bonus de 10 euro, iar pentru fiecare comandă făcută prin tine mai primeşti 10 euro. Banii îi poţi scoate când ajungi la 50 euro.

De asemenea, dacă aveţi nevoie de suport puteţi să îi contactaţi prin telefon, Y!M, deschizând un tichet sau chiar pe twitter, la @gazduireblog.

În caz că nu vă descurcaţi la început, aveţi la dispoziţie nişte articole legate de blogging, cât şi un F.A.Q.

Fiţi cu ochii pe ei că vă pregătesc nişte surprize, iar, cel mai probabil mâine, vom organiza un concurs împreună!

Lasă un comentariu

Comment