by

Gazeta Sporturilor si premiile in bani

Am aflat acum doua saptamani de la Cristi despre „concursul” organizat de Gazeta Sporturilor. M-am interesat, am aflat despre ce e vorba, iar saptamana trecuta am cumparat si eu ziarele. Treaba e simpla, lunea si vinerea se gaseste cate un talon in fiecare ziar, care contine 36 nr. Lunea se dau 6 numere in GSP, iar marti, miercuri, joi, vineri si sambata se dau cate patru, deci se publica 26 numere pe saptamana, din 36 posibile. Numerele din talon sunt asezate diferite, astfel incat iti poti cumpara daca vrei zeci de taloane lunea sau vinerea. Sunt premii in valoare de la 100 euro, pana la 3000 euro.

Saptamana trecuta, din primele 3 zile am completat pe linia cu 500 euro 5 numere. Imi mai trebuia numarul 26 (data pe care m-am nascut), dar na’ ca n-am avut noroc. Taicamiu zicea ca aici nu e noroc ca la Loto 6/49 de exemplu ci totul e facut de ei … Nu stiu ce sa cred, orice poate fi posibil. In fine, astazi a luat taicamiu un ziar si ghiti ce s-a intamplat :)) Din 6 numere publicate, 5 mi-au iesit pe o linie :D Calculand, mi-am dat seama ca am 89% sanse sa imi iasa numarul care imi mai trebuie pentru a completa linia, asta doar daca nr publicate in gazeta nu se vor repeta. Eu unul nu cred in sansele astea 50%, 99%, 1%, etc. Pentru mine, orice e posibil.

Chiar sunt curios daca va fi publicat numarul care imi mai trebuie :) Daca ar iesi, m-as face cu 1000 euro, fix cat mai trebuie ca sa isi ia taicamiu Dacia Sandero, care peste cativa ani va fi a mea ;;) In acest moment nu pot decat sa ascult melodia celor de la Cassa Loco – Cine are noroc are.

Vreau sa inchei acest articol cu o intrebare: credeti ca baietii de la Gazeta Sporturilor au totul „facut” pentru acest concurs? A fost facut doar pentru a vinde ziarele, a fost facut doar pt cativa castigatori, sau chiar sunt sanse sa castige cineva? Are vreo influenta norocul in acest „concurs”?

12 Comments

 1. Eu, desi sper sa castigi, cred ca aceste concursuri sunt „aranjate”…
  CHiar sunt curios, astept sa ne spui daca ti-a iesit si celalalt numar :)

 2. Nu se stie. Oricum, e evident ca scopul concursului este sa sporeasca vanzarile. Este ceva normal aceasta strategie.

 3. Sansele exista, insa sunt strict controlate de la inceput de catrei cei care fac jocul. Nu au cum sa iasa combinatii in plus sau in minus, cat e suma de castigat per total, maximum atat se poate castiga.

  Prin programe speciale se fac aceste combinatii si se aseaza ca si tablele de la sudoku sau orice alt joc de numere pe care il poti gandi. Numerele publicate in ziar din nou, sunt prestabilite, la ce mai ramane de avut noroc este talonul pe care doresti tu sa il completezi. De regula, inafara de cele castigatoare, restul sunt „pe aproape” 5 din 6, 9 din 10 .. ati inteles ideea ;)

  Bafta!

 4. mie daca imi cade numarul 3 iau 3000 euro .. daca imi cade numarul 23 iau 1000 euro si daca imi cade numaru 5 iau cate 100 euro de pe 2 taloane deci 200 :)

 5. Cristian si mie mai imi trebuie nr 23 pentru 1000 si 500 euro. si numarul 5 pentru 100 . asa ca … nu prea cred sa iasa

 6. da de obicei cand se intampla la mai multi sa ramana acelasi numar, nu prea iese … decat foarte rar!

 7. salut,poate sa-mi dea si mie cineva numerele se sambata 05.04.2008? Nu am avut cum sa iau ziarul si aveam niste variante unde asteptam doar un nr. Vreau sa vad daca am pierdut ceva…Merci

 8. Eh .. toata lumea stie povestea de la GSP .
  Pe scurt .. am jucat la toate editiile pro , gsp .. cu taloane’n ziar .. si ca de obicei fortez un pic lucrurile .. adica cu 1 talon sa castigi .. sanse minime .
  Asa ca sapt trecuta .. luni .. am luat cca 50 gsp si 50 pro. partea buna e ca joi .. am completat o linie la pro .. aia cu premiul de 500 euro , cel mai mic ..
  Daca tot „jucam din castig” .. vineri si luni .. am dus numarul la 100 si 100 ..
  E greu sa faci un rationament .. cu 1 talon dar cu 10+ … stii de la inceputul saptamanii .. toate numerele care o sa fie date .. adica daca cu numarul X castigi pe 10 taloane .. e clar ca nu`l da .. so on and on .. si elimini numerele care NU VOR FI DATE .. ramai cu alea care o sa fie date .. si iti dai seama scurt / 2 daca castigi .. asta ca sa nu umbli dupa taloane .. sau sa te gandesti .. oare am noroc sa dea nr Y ?
  acestea fiind spuse .. numerele de joi + vineri + sambata [ 17-18-19 . aprilie . 2008 ] vor fi : 3 , 4 , 8 , 11 , 14 , 18 , 22 , 24 , 26 , 28 , 30 , 36
  12 numere / 3 zile = 4
  acum ordinea .. nu conteaza ,care sunt maine .. care vineri .
  in nici un caz nu spun ca PRO e mai bun ca GSP sau invers .. spun doar ca se poate castiga .. [ am poza la talon ] .. dar e mai rau ca la loto :))

 9. am uitat sa raspund la intrebare :
  da .. e vb de noroc ..
  adica :
  1 – taloanele sunt facute pt cresterea vanzarilor
  2 – exista taloanele castigatoare
  3 – e vb de noroc .. sa`l iei tu pe ala norocos .. cand cumperi ziaru
  deci .. poti castiga si cu 1 singur talon … da` trebuie sa fii al draq de norocos

 10. Acum de curand a inceput un nou concurs cu taloane blablabla cred ca stiti despre ce e vorba , eu am cumparat mai multe ziare deci in principiu mai multe taloane .. in prima zi cand s-au publicat nr. mi-ai iesit 5 din 6 la o suma si mi-a ramas evident nr. 26 care am auzit ca nu iese niciodata … intrebarea mea e a castigat cineva vreodata la acest concurs?

Comments are closed.