by

ghici cine-i pe val

Ar trebui să spun că Guess Who se întoarce, dar apare întrebarea: a fost plecat undeva? De la lansarea albumului și până acum a fost numai în topuri. „Manifest” a ajuns cea mai ascultată piesă pe radio și cel mai vizionat clip pe TV, având 6 milioane de vizualizări pe YouTube (aici e și meritul lui Pyuric, felicitări!).

Cu un stil mai diferit față de ce am fost obișnuiți, cel mai apreciat artist al momentului revine cu două clipuri noi și se pregătește lansarea celui de-al treilea. De asemenea, urmează și al doilea album solo :)

Ideea clipurilor trimite puțin la Eminem, dar asta nu înseamnă că au fost copiate, deși vorbim de campionul regizor Moga. E o idee generală, regăsită în „Beautiful”, „Not afraid” și așa mai departe, punct!

Sună cam pompos primele două paragrafe, însă să fim serioși: sute de difuzări pe săptămână, milioane de vizualizări pe internet, 140.000 fani pe Facebook… în doar doi ani! Prin aprilie 2009 lumea se întreba cine-i ăsta, iar acum îl ascultă tot poporul (fără să i se confunde melodiile cu manele sau altele de dat din fund).

Lasă un comentariu

Comment