by

Gânduri de seară

Stau de 10 minute cu fereastra asta deschisă şi încerc să îmi găsesc cuvintele, dar parcă niciodată nu mi-a fost atât de greu. Cauza? Am vorbit timp de o oră cu Sandra în engleză. Ce bine mă simt! Pentru prima dată pot spune că sînt mulţumit, deoarece am făcut un pas important către o cunoaştere a acestei limbi cât mai bună. Am început să citesc multe articole în engleză, iar când mă uit la un film încep să înţeleg ce zice actorul din cuvinte, ci nu din subtitrare.

Dacă aseară aveam un chef nebun de a mă apuca de un blog în limba engleză şi de a face un experiment, acum nu îmi arde decât de citit articole despre MySpace, FaceBook, Flickr, Twitter şi încă câteva. Încă nu pot spune mai multe, însă promit că revin cu informaţii! Pot spune doar că sînt pe un drum la care nu m-am gândit niciodată şi nici acum nu îmi vine să cred.

Sunset on dinner evening

Nu v-am spus nici că vreau să revin la „vremurile” în care scriam un articol aproape zilnic. De data asta vreau să mă ţin serios de treabă, deşi nu e uşor să „scapi” de lipsa de inspiraţie.

Cam din fugă, dar dacă am început articolul… trebuia să-l termin :)) Chiar! Pe blog18 am început să scriu mai des. Iar pe twitter am fost activ dintotdeauna!

Bănuiesc că am aberat destul. Revin la articolele în engleză şi la planurile pentru noile proiecte!

Edit: Da, ştiu… poza nu are vreo legătura cu postul, însă am simţit nevoia să o pun!

Lasă un comentariu

Comment

  1. Ţi-aş spune eu cum e cu ”a scrie un articol pe zi”, dar mi-ar băga comentariul la spam. Vezi totuşi articolul ”August : un post pe zi (busted)”, asta în caz că nu l-ai citit deja :-).