by

Când Google nu ştie să facă o treabă bună

Sute de persoane, poate chiar mii, se dau cu capul de pereţi plângându-se pe diferite forumuri de o aceeaşi eroare. Toţi utilizatorii feedburner au fost nevoiţi să îşi mute feedurile la conturile Google. Toate bune şi frumoase, transferul nu durează mai mult de 5 minute. Adresele feedurilor vor fi schimbate, feedburner va fi accesat de acum înainte de pe feedburner.google.com;

Nu înţeleg de ce a trebuit să facă Google această mişcare, în fine. De vreo două săptămâni intru în fiecare zi şi încerc să îmi transfer feedurile, dar întâmpin această eroare:

feedburner

Din păcate e feedul meu principal şi nu îmi pot permite să îl şterg şi să îl fac iar. De curiozitate am căutat pe Google să vad dacă mai are cineva această eroare. Nu mi-a fost supriza să văd zeci de subiecte deschise numai la grupul de support Google pentru feedburner! Culmea e că toţi răspundeau că aveau aceeaşi problemă.

Fraţilor, ăia au zeci de mii de abonaţi! Se plâng în fiecare zi, iar Google nu poate să dea un răspuns sau să rezolve aceasta eroare? Totuşi, nu sunt 2-3 care se plâng, sunt o sumedenie! Iar veştile proaste nu se termină aici. Recent o grămadă de bloggeri au rămas cu un număr de vreo două ori mai mic de abonaţi. Văd că la unii s-a rezolvat, la unii nu.

Unde e suportul? Unde e interesul Google? Bănuiesc că au fost destule persoane care să îi alarmeze de această eroare.

Lasă un comentariu

Comment

  1. Vrem nu vrem, Google va fi noul Microsoft. A devenit prea mare si se amesteca peste tot in loc sa ramana la ce se pricepe.

  2. nu poţi să faci un feed care să se numească danyblog2 şi apoi să transferi feed-ul principal către danyblog2? mie parcă mi-a mers schema întrucât victorblog nu era accesibil (aceeaşi eroare).
    @tomitzel: chiar că noul microsoft.
    a apărut norc un serviciu care nu are legătură cu google (în afara faptului că foloseşte hărţile google). cât crezi că durează până google îl cumpără cu totul?

  3. Hm… nu o să pierd o parte din abonaţi astfel? Oricum, mersi, am să mă interesez.