by

Google înnebuneşte lumea şi pe Twitter!

twitter-si-google

Am plecat şi eu la tuns ca tot omul. Stau, mă întorc, mânânc ceva, deschid pc-ul. Văd pe twitter că lumea se plânge de Google. Dau un search să văd ce se întâmplă. Toate site-urile sunt marcate ca spam. Mă duc pe Twitter şi dau un simplu search la cuvântul Google. În nici un minut s-au postat peste 1.000 mesaje cum că Google are probleme.

twitter-si-google

Acum nu ne rămâne decât să aşteptăm să scrie mashable, techcrunch şi alte mii de site-uri desprea asta numărăm câte mii de site-uri au scris despre asta. Noi să fim sănătoşi, deşi viaţa virtuală ar fi un chin fără Google!

Lasă un comentariu

Comment

  1. Am observat şi eu că Google nu mă lăsa să intru pe nici un site.

    Asta nu înseamnă că trebuie să mă alarmez. Dacă era vorba doar de site-ul meu probabil aş fi căutat un motiv.

  2. Pe mine ma dispera astia care au scris. Hai frate .. a facut si Google 3 greseli .. si gata: pe ei! Aia de parca nu sunt oameni, lasati ca suntem noi romanii mai destepti si mai ‘tari’. Le dam lectii ;) ..

  3. Eu nu am zis că Google e prost sau nu ştie să testeze ceva. Am vrut să atrag atenţia cât de mult înseamnă Google şi ce se întâmplă când timp de aproape o oră lumea scrie doar despre asta.

  4. Pentru Romania Google e aproape singura sursa serioasa si gratuita de trafic, si printr-o simpla modificare de algoritm lasa pe unii „fara paine”. Cam de asta e atata scandal..

    In tarile unde Yahoo e luat in serios ca motor de cautare, si nu doar ca mail, sta altfel treaba. La fel si pentru alte motoare de cautare.