by

Gradinita lu’ taticu’

Regie: Steve Carr
Roluri principale: Eddie Murphy
Gen: Comedie

Dupa cum ati observat, am inceput sa fac reviewuri la filme aparute dupa anul 2000, filme ce le-am vazut si mi-au placut. Astazi vorbim despre Gradinita lu’ taticu, in rolul principal: Eddie Murphy (tipul ala negru care vorbeste mult – asa ii spun de cand sunt mic).

Eddie Murpy, in film Charlie, isi pierde locul de munca, impreuna cu alti 300 de angajati. Dupa cateva zile in care taticul a stat cu baiatul sau acasa, Charlie s-a gandit impreuna cu prietenul sau Phill sa-si deschida o gradinita. Totul parea usor pentru ei.

Ideea a fost pusa in aplicare, au fost puse afisuri cu noua gradinita din oras peste tot, iar a doua zi au inceput sa apara si mamicile pentru a-si inscrie copii. La inceput a fost greu, deoarece cei doi erau barbati, nu femei.

Au mai trecut cateva zile, iar numarul copiilor se mareau. In acelasi timp, mai exista o gradinita-academie, a doamnei Anjelica Huston, care pe parcus isi pierdea copii din cauza lui Charlie. Vom vedea ca doamna Huston va depune o reclamatie din cauza noii gradinite, o reclamatie ce nu le va punea mari probleme lui Charlie si Phill.

Conform ultimelor regulamente, erau nevoie de un tatic pentru 5 copii, iar nr copiilor din gradinita lu’ taticu’ era de 11. Aici a aparut Marvin, un tip ce se va intelege de minune cu copii de la gradinita.

In tot acest timp avem parte de un umor al copiilor ce fac toti banii. Dupa o noua reclamatie, cei 3 tatici sunt nevoiti sa se mute intr-o casa mai mare, deoarece spatiul in care se afla gradinita era prea mic.

Pentru Charlie apare o oferta noua de serviciu. Gradinita numai avea nici un succes, deorece era nevoie de un spatiu mai mare insa taticii nu aveau bani pentru asa ceva. Charlie si Phill si-au gasit un nou serviciu, iar inima lui Marvin inca ia ramas la copii. Charlie isi da demisia din prima zi, si il convine si pe Phill. Cei 2 au gasit un nou spatiu, unde l-au chemat si pe Marvin. In acest timp toti copii de la gradinita lor s-au dus la gradinita-academie a doamnei Anjelica Huston, insa acestia se vor intoarce de unde au plecat.

Va recomand cu placere sa vizionati acest film, nu este unul dintre cele mai bune, dar merita sa va uitati la el.

Ps.: Mai nou a aparut Tabara lui taticu’, ma voi uita la el si va voi face un nou review.

Lasă un comentariu

Comment

  1. Da, a fost frumuşel filmul… Foarte amuzant copilul ăla cu probleme de personalitate costumat în The Flash.

  • Vezi alte articole pe tema